Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2016 14:30

16.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Motorlet porazil Nové Strašecí a je druhý


0

Divoký první poločas na půdě Motorletu přinesl čtyři branky, z nichž tři padly do sítě Nového Strašecí. Po přestávce si jinoničtí pohlídali vytvořený náskok a ještě jeden gól přidali. Hvězdami odpoledne byli dvougólový Podzemský a "asistent" Novotný. Díky výhře a zaváhání Karlových Varů se navíc Motorlet posunul už na druhé místo Divize A!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Deset minut a je hotovo

Ke svému prvnímu jarnímu utkání přistoupily dva středočeské kluby velmi aktivně a na nic nečekaly. První gól padl už v 8. minutě a do vedení šli hosté z Nového Strašecí. Ducárův centr vyrazil gólman Foferka pouze před sebe a Marek Hartman dorazil míč do prázdné brány. Obdržená branka domácího favorita nakopla a hra se začala vyrovnávat. To asi nikdo nečekal, co se stane v následujících okamžicích.

 

V 17. minutě totiž začalo velké představení Motorletu. Centr z pravé strany prodloužil útočník Novotný a na zadní tyči čekal Martin Podzemský, jenž se s ničím nepáral a napálil balón pod břevno – 1:1. Uběhly jen necelé tři minuty a mnoha divákům mohlo připadat, že se vrátili v čase o chvilku zpět. Totožná akce, přihrávající Novotný a zakončující Martin Podzemský! To však nebylo vše. Podařenou tečkou za produktivní desetiminutovkou se totiž blýskl Jan Karbulka, který nádhernou střelou z 25 metrů poslal míč přesně do pravého horního rohu Šulkovy brány! I ve zbytku poločasu byli domácí aktivnější, zasypávali Sokoly jedním centrem za druhým, žádný se však neujal.

Klid ve druhém dějství

Druhý poločas byl už o něčem jiném. Jinoničtí si byli vědomi svého náskoku, a nechali tak hosty převzít otěže zápasu. Z tlaku, který si novostrašečtí vytvořili, však nic nebylo. Až do 77. minuty Motorlet mlčel, pak se ale ozval – a znovu gólově. Po dlouhém nákopu se nedomluvili stopeři Bláha s Benešem, Novotný sklepl Jakubu Hájkovi a ten završil gólový účet na konečných 4:1 pro Motorlet.



Ohlasy k zápasu


FK Motorlet Praha
Útočník P. Novotný: „Náš klasický začátek a zničehonic jsme prohrávali 0:1. Naštěstí jsme to rychle otočili a začali diktovat tempo zápasu my. Druhá půle už nebyla tak atraktivní a spíš to vypadalo, že se zápas jen z povinnosti dohrával. Jsme rádi za tři body a teď se soustředíme na první Hořovicko.“

TJ Sokol Nové Strašecí
Trenér L. Šíma: „Pokud si budeme dávat góly sami, tak lepšího výsledku asi nemůžeme dosáhnout. Tři góly jsme si vlastně dali sami. Dobrý výkon podal střelec naší jediné branky, Marek Hartman.“



Sestavy


FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - A. Tvrdý [-] , J. Ptáček [-] , J. Machurka [-] , J. Karbulka [-] - J. Hájek [-] (84. M. Čácha [-] ) , J. Pyšek [-] (83. F. Mašek [-] ) , L. Dejl [-] (55. J. Krolop [-] ) , V. Kotrba [-] , M. Podzemský [-] (82. L. Kučera [-] ) - P. Novotný [-] (78. O. Měska [-] )

TJ Sokol Nové Strašecí
P. Šulek [-] - M. Mžourek [-] , M. Bláha [-] , L. Beneš [-] , L. Palko [-] - J. Ducár [-] (77. M. Cafourek [-] ) , L. Mrázek [-] , P. Duchoň [-] , J. Kapek [-] (56. D. Dolák [-] ) - M. Hartman [-] (87. M. Erba [-] ) , M. Kaválek [-]

ŽK: 24. J. Ducár , 54. M. Mžourek , 60. M. Kaválek .
Hráči zápasu: P. Novotný , M. Podzemský - M. Hartman .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Cihlář Jan - Simbartl Václav, Špindlerová Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.