3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

30.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji posledních vyhrály Semily


Branky


28. L. Suk , 53. M. Ježek , 63. M. Kočí - 5. A. Horák
0

Předposlední Jaroměř zajížděla na hřiště posledních Semil s úmyslem naplno bodovat. Stovka přítomných diváku viděla důstojné rozloučení domácího celku s divizní soutěží, který po dlouhé době naplno zabodoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase domácí dokázali vyrovnat

Jaroměř vstoupila do zápasu lépe a ovládla nejenom hru, ale i skóre. Už v 5.minutě se prosadil hostující Horák a poslal Jaroměř do vedení 0:1. Hosté byli i nadále lepším týmem, ale domácí zodpovědně bránili a čekali na svou příležitost. Postupně se hra začala vyrovnávat a v závěru poločasu se domácí už více osmělovali. V 28.minutě se domácím podařilo vyrovnat, kdy hostujícího gólmana Schejbala překonal domácí Suk. Bylo srovnáno na 1:1 a pro hosty to byla pořádná studená sprcha. Až do konce prvního poločasu se Jaroměř na žádnou gólovou akci nezmohla, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu 1:1.

V druhém poločase domácí přidali další góly

Hosté chtěli v druhém poločase navázat na výkon z úvodu prvního poločasu, ale to se jim dařilo opravdu jenom chviličku. V 53.minutě totiž domácí Ježek otáčí skóre v prospěch svého celku a Semily se ujímají vedení 2:1. Snaha hostí je hodně křečovitá a jejich útoky neměly šanci, aby uspěly. Po hodině hry se domácí utrhly na dvoubrankový rozdíl, když gólmana Schejbala překonal Kočí. Semily vedly 3:1 a své vítězství chtěly uhájit za každou cenu. Hosté jim to umožnili hrou plnou nepřesností. Neodehrávalo se žádné úchvatné představení, ale bojovnost domácího celku slavila v tomto zápase úspěch. Semily se tak rozloučily s divizí výhrou a Jaroměři zbyly oči pro pláč. Oba týmy samozřejmě padají do krajského přeboru.




Ohlasy k zápasu



FK Jaroměř
Trenér Miloš Exnar: Prvních 30. minut zápasu bylo jednoznačně v naší režii, velmi brzy jsme vstřelili úvodní gól a nic nenasvědčovalo tomu, že bychom neměli na půdě posledního týmu tabulky vyhrát. Domácí však z ojedinělé akce skórovali a my jsme nebyli schopni již prakticky ničeho. Vypili jsme si tak svůj divizní kalich hořkosti až do úplného dna.



Sestavy


SK Semily
J. Zamastil [-] - J. Brett [-] , J. Motejlek [-] , M. Kočí [-] , M. Hradecký [-] , L. Suk [-] (86. D. Vancl [-] ) , O. Vlach [-] , D. Seifert [-] , P. Bína [-] , M. Ježek [-] (83. M. Lukeš [-] ) , D. Pácalt [-] (66. V. Maleček [-] )

FK Jaroměř
J. Schejbal [-] - M. Čenovský [-] , P. Hrabík [-] (61. L. Böhm [-] ) , J. Bano [-] , M. Štajer [-] , M. Michálek [-] , J. Holub [-] , M. Knap [-] , A. Horák [-] , O. Častvaj [-] , P. Matějka [-]

ŽK: 77. L. Suk - 24. P. Hrabík , 53. J. Holub , 77. M. Knap .
Hráči zápasu: J. Brett .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Machýček Lukáš - MATĚJČEK Milan, BRDA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.