Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

30.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhra posunula Admiru na třetí místo


Branky


0

Admira přijela do Letohradu bojovat o konečnou třetí příčku, ale věděla, že to nebude nic lehkého. Stovka přítomných diváků viděla nádherné fotbalové představení, v kterém se až do konce bylo na co dívat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se Admira pokropila živou vodou

Úvod zápasu patřil domácímu Letohradu, který byl jednoznačně lepším týmem. Už v deváté minutě se Letohrad po rohovém kopu dostal do vedení. Na přihrávku od Vaniše si počíhal na zadní tyči Černík a přesnou hlavičkou poslal Letohrad do jednobrankového vedení. Domácím vycházela křídelní hra a Admira vůbec nestíhala zastavovat jejich nájezdy. Jenomže Letohradu se další gól přidat nepodařilo a pak dal v 25.minutě rozhodčí pokyn k občerstvení. Hosté se na trávník vrátili jako vyměněný a postupně se hra vyrovnala, dokonce by se dalo říct, že ji Admira ovládla. V 36.minutě se k trestnému kopu postavil hostující Zahálka a nádhernou střelou nedal gólmanovi Ehrenbergerovi sebemenší šanci zasáhnout. Bylo srovnáno na 1:1, ale domácí se s tímto stavem nesmířili. Dokonce se jim před přestávkou podařilo vsítit branku, ale rozhodčí odpískal faul domácímu útočníkovi a tak gól neplatil. Do kabin se šlo za remízového stavu, který Admiře zaručoval bronzový divizní stupínek.

V druhém poločase hosté rozhodli hned v úvodu

Vstup do druhého poločasu se podařil hostům z Admiry Praha. V 49.minutě si na centr od Zolotuchina naběhl Mikolanda a nádhernou střelou levou nohou rozvlnil síť za zády gólmana Ehrenbergera. Hosté se ujali vedení 1:2 a bylo opět na domácích, jak zareagují. Tlak Letohradu se postupně zvyšoval, ale zkušená hostující obrana v čele se skvělým gólmanem Víškem, žádné drama nepřipouštěla. Hosté vyráželi do smrtících brejků, ale ani Mikolandovi a ani Mamurovovi se skvěle chytajícího domácího gólmana Ehrenbergera překonat nepodařilo. Letohrad si v závěru zápasu vynutil ještě větší tlak a vytvořil pořádný závar před hostující bránou. Jenomže ani z toho nic nebylo a tak si Admira připsala tři body a obsadila konečné třetí místo. Letohrad skončil na celkovém krásném sedmém místě.




Ohlasy k zápasu



FK Admira Praha
Spolupracovník redakce Aleš Pivoda: Odehráli jsme jeden z nejtěžších zápasů jara. Domácí nás do 25.minuty k ničemu nepustili a zaslouženě se ujali vedení. Po přestávce na občerstvení se náš tým asi napil živé vody, protože od té doby jsme domácím začali stačit, dokonce je i převyšovat. Nádherně se z trestňáku trefil Zahálka a vyrovnal na 1:1. Velmi dobrý výkon předvedl rozhodčí, kdy správně neuznal gól domácích. V úvodu druhého poločasu jsme se ujali vedení. Letohrad evidentně nechtěl prohrát. Tutovky byly na obou stranách, ale ustáli jsme to a máme třetí místo, s kterým jsme velice spokojeni.



Sestavy


FK Letohrad
J. Ehrenberger [-] - J. Černík [-] , P. Šponar [-] , J. Štěpán [-] (77. P. Štěpán [-] ) , R. Krystl [-] (86. M. Valášek [-] ) , R. Tichý [-] , M. Linhart [-] , M. Čada [-] , M. Vaniš [-] , O. Kail [-] , M. Černohorský [-] (61. M. Lorenc [-] )

FK Admira Praha
P. Víšek [-] - M. Paťha [-] , M. Macek [-] (72. M. Čmejla [-] ) , S. Komínek [-] , P. Mikolanda [-] , M. Horák [-] , J. Martinic [-] , R. Turák [-] , P. Zolotuchin [-] (81. J. Mamurov [-] ) , Š. Zahálka [-] , T. Majer [-]

ŽK: 68. J. Štěpán - 25. P. Zolotuchin , 66. J. Martinic .
Hráči zápasu: M. Čada - P. Mikolanda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mrkáček Michal - MILNER Michal, VODRÁŽKA Dan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.