Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2016 17:30

29.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvůr si v předehrávce s chutí zastřílel


0

Čtvrtý Dvůr Králové hostil v předehrávce 29.kola poslední Semily a jeho hráči nechtěli v tomto zápase nic podcenit, aby získali povinné body. Pěkná návštěva 250 diváků nakonec viděla útočnou smršť, ve které padlo osm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za 30 minut to bylo 5:0

Domácí na svého soupeře vlétli s plným nasazením a už v druhé minutě se ujali vedení gólem Voldána. Hostům byl odpískaný ofsajd na hranici domácího vápna. Domácí gólman Vaníček rychle rozehrál a na centr z levé strany si naběhl Voldán, který si míč pěkně zpracoval a podél gólmana posla svůj tým do vedení 1:0. V 9.minutě se míč na velkém vápně hostí odrazil k Vitebskému, který ho pohotově poslal k levé tyči Vránovi brány, a bylo to 2:0 pro domácí. Neuběhlo ani pět minut a skóre zápasu se měnilo potřetí. V 13.minutě zahrávaly Semily rohový kop. Po něm se do brejku dostávala dvojice domácích hráčů. Křížnou přihrávku do gólovky raději rukou zastavil hostující Brett i za cenu žluté karty, jinak by běžel domácí hráč sám na bránu. Z následného přímáčku skoro z třiceti metrů vystřelil Pavlásek přízemní střelu, která překvapila gólmana Vránu a skončila za jeho zády. V 18.minutě se do vápna hostí snášel centrovaný míč, na který vyběhl gólman Vrána a vyrazil ho na hranici vápna přímo ke kopačkám Podolníka, který míč pohotově kopnul do brány a Dvůr už vedl 4:0. V 31.minutě létal míč z nohy na nohu a poté přišel přetažený centr z pravé strany na levou, odkud se míč odrazil před vápno. Na kulící se balón si naběhl domácí obránce Pavlásek. Jeho střelu z dobrých 25 metrů gólman Vrána neudržel a ta skončila v síti. Za třicet minut tak domácí vedli 5:0 a zápas byl rozhodnutý. Do konce poločasu už žádná branka nepadla, ale i tak byl náskok domácího týmu luxusní.

V druhém poločase Dvůr přidal další tři góly

Úvod druhého poločasu byl rozpačitější, ale po několikaterém střídání, opět začaly padat góly. V 67.minutě kopali domácí roh. Na zadní tyči stál nikým nepokrytý Kruliš, a když míč přistál u jeho nohy, tak ho nekompromisní střelou za dvou metrů, poslal pod víko hostující brány. Dvůr Králové tak vedl už 6:0. V 72.minutě se domácí nádherně prokombinovali až do hostujícího vápna, když na konci akce byl levý bek Pavlásek, který gólem na 7:0 završil svůj Hattrick v tomto zápase. Jeho radost byla tak veliká, že klidně zahodil dres a i za cenu žluté karty se nadšeně radoval ze svých tří vstřelených branek. V 74.minutě to byla opět rychlá kombinace domácího týmu a poté průniková přihrávka mezi beky, kam si naběhl Voldán a upravil stav na 8:0. Tímto výsledkem i zápas nakonec skončil. I když se úžasné domácí publikum vytoužené desítky nedočkalo, i tak se fotbalem bavilo a vidělo nádhernou výhru svého týmu.




Ohlasy k zápasu


TJ Dvůr Králové nad Labem
Trenér Pavel Matějka: Chtěli jsme odehrát zápas hlavně koncentrovaně, nic nepodcenit, což se nám podařilo. Herně nám vyšel úvod utkání. Celý první poločas jsme byli hodně aktivní, dostávali jsme se do šancí a proměňovali je. Úvod druhého poločasu nám herně příliš nevyšel, ale poté jsme přidali další branky a potvrdili naši současnou formu.




Sestavy


TJ Dvůr Králové nad Labem
J. Vaníček [-] - O. Vaníček [-] , M. Voldán [-] (76. R. Klazar [-] ) , O. Janouch [-] (66. M. Otradovský [-] ) , J. Rejl [-] , P. Tomeš [-] , J. Podolník [-] (62. V. Hák [-] ) , V. Pavlásek [-] , M. Kruliš [-] , M. Hruška [-] (69. F. Fejk [-] ) , D. Vitebský [-] (76. L. Mertlík [-] )

SK Semily
Š. Vrána [-] (80. J. Zamastil [-] ) - J. Brett [-] , M. Hradecký [-] , M. Lukeš [-] , D. Pácalt [-] (33. V. Maleček [-] ) , M. Štyrand [-] (68. D. Vancl [-] ) , O. Vlach [-] , J. Motejlek [-] , P. Bína [-] , M. Ježek [-] , L. Suk [-]

ŽK: 28. P. Tomeš , 70. V. Pavlásek - 13. J. Brett , 24. P. Bína .
Hráči zápasu: V. Pavlásek .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Novotný Miroslav - REJŽEK Pavel, NOVOTNÝ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.