3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

28.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V boji o medailové pozice vyhrál Turnov


Branky


0

Pátý Turnov hostil Třetí Dvůr Králové nad Labem a hosty předháněla pověst jednoho z nejlepších celků jara. Tento zápas nakonec rozhodl větší důraz v koncovce, a proto také vítězství jednoho z mužstev nakonec vypadalo tak jednoznačně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu zápasu se domácím podařilo vstřelit dva góly

Vstup do zápasu se domácím nemohl podařit lépe. Už v první minutě vystihl špatnou rozehrávku hostí Cigánek a nahrál Moravcovi, který propálil gólmana Vaníčka v bráně Dvora a domácí tak hned v úvodu vedli 1:0. Hosty tato branka docela otřásla a tak to byl domácí tým, který si vytvářel další šance. V 11.minutě se dostal do šance domácí Novotný, ale jeho rána mířila nad Vaníčkovu bránu. V 17.minutě zahrával domácí Havel trestný kop, kterým našel Cigánka. Ten přesným pasem poslal míč na nabíhajícího Šimka, který přesnou hlavičkou nedal gólmanovi Vaníčkovi šanci. Domácí vedli 2:0 a tato branka konečně hosty probrala. V 28.minutě se hostujícímu útočníkovi podařilo přelobovat gólmana Hyku, ale míč proletěl těsně vedle tyče. Po půlhodině hry musel opět zasahovat gólman Hyka, při tvrdé střele hostí. V poslední šanci prvního poločasu se ocitnul domácí Havel, který z trestňáku protáhl gólmana Vaníčka. A Vaníček chytil i před dobíhajícím Kordíkem. První poločas tak domácí zaslouženě vyhráli 2:0.

V druhém poločase přidali domácí další gól

Od začátku druhého poločasu se ujal režie hry hostující tým a domácí se spoléhali na rychlé protiútoky. Ale do první šance druhého poločasu se dostal domácí Tvrdý, jenomže z dobré pozice si netroufl vystřelit a z přihrávky se nic neurodilo. Poté následoval souboj hostí s gólmanem Hykou. V 57.minutě vyráží Hyka nebezpečnou střelu. V 65.minutě to je opět Hyka, který zachraňuje před Tomešem. V 70.minutě byl v hostujícím vápně faulovaný Randák, ale penalta se pro předchozí ofsajd nekonala. Hosté postupně vrhli všechny síly do útoku a otevírali tak vrátka pro rychlé brejky domácích. V poslední minutě zápasu se jeden brejk podařil. Do otevřené hostující obrany si zaběhl Hurt a propálil gólmana Vaníčka. Domácí tým tak vyhrál 3:0 a to zcela zaslouženě, protože hosté nedokázali ani jednou skórovat.




Ohlasy k zápasu


FK Turnov
Trenér Josef Petřík: Měli jsme kvalitní vstup do utkání a prvních dvacet minut jsme hráli velice dobře. Poté se utkání vyrovnalo a Dvůr byl malinko lepší na míči. Celý druhý poločas jsme hráli ze zajištěné obrany a zaslouženě dovedli zápas do vítězného konce. Je jen škoda, že jsme nedali pojišťovací gól dřív a skoro až do konce se museli strachovat o výsledek.




Sestavy


FK Turnov
M. Hyka [-] - V. Tvrdý [-] , J. Kordík [-] , J. Šimek [-] - T. Cigánek [-] (56. M. Randák [-] ) - P. Moravec [-] (51. D. Hurt [-] ) , M. Horák [-] - D. Novotný [-] , Š. Havel [-] (89. A. Drahovzal [-] ) , J. Petřík [-] , J. Dlouhý [-] (82. R. Matoušek [-] )

TJ Dvůr Králové nad Labem
J. Vaníček [-] - O. Vaníček [-] , M. Voldán [-] (58. R. Vágner [-] ) , O. Janouch [-] (73. V. Hák [-] ) , J. Rejl [-] , P. Tomeš [-] , J. Podolník [-] , V. Pavlásek [-] , M. Kruliš [-] , F. Fejk [-] , D. Vitebský [-]

Počet diváků: 168. Rozhodčí: Šimeček Libor - BAUM Tomáš, KAPOUN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.