P. Bína 82.
1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

28.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semily opět prohrály


Branky


82. P. Bína - 35. J. Mošna , 45. Š. Zahálka , 79. O. Herc
0

Patnácté Semily hostily čtvrtou Admiru Praha, která měla být v tomto utkání jasným favoritem. Admira si sice tuto roli potvrdila, ale dost to tam skřípalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se hosté dlouho nemohli prosadit

Od začátku zápasu se hostující Admira ujala režie hry, ale kdo by očekával snadnou cestu hostí za vítězstvím, tak by byl zklamán. Hra Admiry byla plná nepřesností a ztracených míčů a bojující domácí, je do moc velkých šancí nepouštěli. Vysvobozením pro hosty byla jejich první branka, která padla až v 35.minutě. Autorem gólu byl Mošna, který v pohodě překonal gólmana Vránu. Těsně před koncem poločasu se hostům podařil rychlý protiútok, na jehož konci byl Zahálka, který zakončoval do prázdné brány. První poločas tak hosté vyhráli dvoubrankovým rozdílem a do šaten odcházeli spokojeni s výsledkem, ale ne s předvedenou hrou.

V druhém poločase domácí uhráli remízu

V druhém poločase se hra Admiry trochu zvedla, ale pozorná domácí obrana řízená Brettem, jim toho moc nedovolovala. Těch pár míčů co prošlo, bez problémů pochytal gólman Vrána. A tak se paradoxně začalo o něco hrát až v posledních deseti minutách. V 79.minutě se hostům konečně podařilo skórovat a třetí branku do sítě domácích dostal Herc. Domácí tým po této obdržené brance ožil a začal dotírat na hostující bránu. Odměnou mu byla snižující branka na 1:3, kterou se podařilo vstřelit Bínovi, který napálil odražený míč za záda gólmana Víška. Domácí Ježek mohl zápas dokonce i zdramatizovat, ale při souboji s gólmanem Víškem ho fauloval a bylo po naději. Zápas tak hostující Admira dovedla k vítězství a připsala si zaslouženě tři body.





Ohlasy k zápasu



FK Admira Praha
Spolupracovník redakce Aleš Pivoda: Tentokrát nás těší jen tři body zvenku. V první půli jsme získali dvoubrankové vedení a po přestávce se zápas jen dohrával. Ke koukání to oboustranně moc nebylo.



Sestavy


SK Semily
Š. Vrána [-] (80. J. Zamastil [-] ) - J. Brett [-] , M. Kočí [-] , M. Liška [-] , M. Lukeš [-] (76. D. Vancl [-] ) , M. Hradecký [-] , L. Suk [-] , O. Vlach [-] , P. Bína [-] , M. Ježek [-] , D. Pácalt [-]

FK Admira Praha
P. Víšek [-] - P. Mikolanda [-] (69. M. Macek [-] ) , M. Horák [-] , J. Martinic [-] , J. Mošna [-] , M. Paťha [-] , R. Turák [-] , P. Zolotuchin [-] (80. J. Mamurov [-] ) , Š. Zahálka [-] , T. Majer [-] (88. D. Slabý [-] ) , O. Herc [-]

ŽK: 90. Š. Zahálka .
Počet diváků: 158. Rozhodčí: Tryzna Lukáš - HŮLKA Lukáš, LAVRENČÍKOVÁ Jindra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.