Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

26.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letohrad rozhodl už v prvním poločase


Branky


0

Patnácté Semily se potkaly s dvanáctým Letohradem a už je jasné, že nad tímto soupeřem chce každý vyhrát. Semily se soustředí na svou hru a zapracování hráčů do sestavy, aby získali co nejvíc zkušeností. V základní sestavě čtyři dorostenci a na střídačce pouze dorostenci. Těm klukům dá každý zápas strašně moc do příštích sezon, kde to zúročí. Jinak více než stovka přítomných diváků viděla zajímavé utkání, ve kterém padlo pět gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Letohrad rozhodl už v prvním poločase

Do zápasu vstoupil lépe domácí tým a už v druhé minutě si vypracoval nadějnou gólovou situaci. V 6.minutě se dostal k míči hostující Štěpán, který chtěl poslat ostrý centr před bránu. Byla z toho polostřela, polocentr, který si domácí gólman Koudelka smolně vrazil do brány, a hosté se ujali vedení 0:1. Po čtvrthodině hry se poprvé zastřeloval kanonýr hostí Kabourek, ale trefil pouze boční síť domácí brány. V 16.minutě hostující Tichý vymotal domácího Motejlka a zpětnou přihrávkou našel Kabourka, který překonal bezmocného gólmana Koudelku. Letohrad vedl 0:2 a i nadále byl lepším týmem. V 24.minutě se tři letohradští hráči dostali za domácí obranu. Kabourek předložil míč Čadovi, který upravil skóre na 0:3. Šest minut před koncem poločasu mohl Čada přidat další branku, ale v jeho sólovém nájezdu ho skvěle vychytal domácí gólman Koudelka. První poločas skončil jednoznačně pro hosty 0:3.

V druhém poločase Letohrad završil bůro

Do druhého poločasu vstoupil Letohrad hodně aktivně a hned v úvodu měl aktivní Kabourek na hlavě gól. Skvělý gólman Koudelka zázračně zastavil míč na brankové čáře. V 57.minutě získal míč hostující Kail a poslal ho na Čadu. Čada chtěl vrátit gólovou přihrávku Kabourkovi a tak ho pěkně vysunul. Kabourek si v šanci poradil a zvýšil na 0:4. V dalším průběhu zápasu se domácí obrana v čele s gólmanem Koudelkou semkla a úspěšně odolávala nájezdům hostí. Letohrad se snažil o dobývání domácí brány a podařilo se mu to ještě jednou v závěru zápasu. Tři minuty před koncem se prosadil střídající Černík, který upravil na konečných 0:5. Letohrad si tak ze Semil odvezl jednoznačné vítězství a tři cenné body do divizní tabulky.



Sestavy


SK Semily
P. Koudelka [-] - M. Liška [-] (46. D. Vancl [-] ) , M. Kočí [-] , L. Suk [-] , O. Vlach [-] , J. Motejlek [-] (76. V. Maleček [-] ) , P. Bína [-] , M. Ježek [-] , J. Brett [-] , M. Hradecký [-] (81. M. Lukeš [-] ) , M. Štyrand [-] (46. D. Seifert [-] )

FK Letohrad
J. Ehrenberger [-] - P. Šponar [-] , J. Štěpán [-] (66. M. Valášek [-] ) , P. Štěpán [-] , R. Krystl [-] , T. Kabourek [-] (66. J. Stejskal [-] ) , R. Tichý [-] , M. Linhart [-] , M. Čada [-] (61. J. Černík [-] ) , M. Vaniš [-] (66. R. Macek [-] ) , M. Černohorský [-] (56. O. Kail [-] )

ŽK: 61. O. Vlach , 65. P. Bína .
Počet diváků: 129. Rozhodčí: Erlebach Jiří - NOVÁK Michal, VÍT Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.