R. Turák 23. (p.)
P. Zolotuchin 59.
2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 10:15

25.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Admira v důležitém zápase porazila Trutnov


Branky


23. R. Turák (p.) , 59. P. Zolotuchin
0

Desátá Admira Praha hostila pátý Trutnov, ale oba soupeře dělil od sebe jen tříbodový rozdíl. V Kobylisích se neodehrálo žádné úchvatné fotbalové představení, ale sto padesát přítomných diváků si přišlo na své, když vidělo gól z penalty i z brejku.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase penaltový zákrok gólmana Šťastného

Do zápasu vstoupila obě mužstva hodně opatrně, se snahou neudělat žádnou chybu a držet co nejdéle míč. Postupně si Admira získávala mírnou převahu a častěji se tlačila do útoku. Hosté hráli akorát po vápno a gólmana Víška vůbec neohrozili. V 22.minutě se do rohu hostujícího vápna dostal domácí Macek a gólman Šťastný ho dost nešťastně fauloval. Rozhodčí ani na chvilku nezaváhal a odpískal pokutový kop v prospěch domácího mužstva. Zodpovědného úkolu se chopil Turák a penaltu chladnokrevně proměnil. Domácí tým se ujal vedení 1:0 a i nadále si udržoval mírnou převahu. Do konce poločasu si Admira vypracovala ještě jednu dobrou šanci ke skórování, ale tentokrát byl gólman Šťastný na místě. První poločas tak skončil těsným jednobrankovým vedením domácího týmu.

V druhém poločase zlepšený výkon hostům nepomohl

Úvod druhého poločasu se hodně podobal tomu prvnímu, ale hosté postupně začínali přidávat a měli častěji míč na svých kopačkách. Do prvního náznaku šance se dostal domácí tým, ale hostující obrana ho nenechala ani zakončit. Poté si Trutnov vytvořil dvě velice dobré šance ke skórování, ale domácí gólman Víšek podržel svůj tým a tak to bylo pořád těsné vedení domácího týmu. Když už to vypadalo, že Trutnov definitivně přebere otěže hry, tak přišla naivní hrubka v prostředku hřiště. V 59.minutě domácí Komínek vystihl laxní rozehrávku hostí a hned posunul míč do křídla na Majera. Majer se nerozpakoval a poslal přesný centr na kopačku nabíhajícího Zolotuchina, který podruhé rozvlnil síť za zády bezmocného gólmana Šťastného. Hosté se snažili o vyrovnání, ale dnes jim nebylo souzeno. Zápas tak skončil vítězstvím domácí Admiry, která se na Trutnov bodově dotáhla.




Ohlasy k zápasu


FK Admira Praha
Trenér Jindřich Tichai: V prvním poločase jsme byli lepší a hosty jsme do ničeho nepustili. Gólman Trutnova nám daroval penaltu, kterou jsme šli do vedení. V druhém poločase se hosté zlepšili, ale při jejich dvou šancích nás podržel gólman Víšek. Druhý gól jsme dali z brejku. Byl to v podstatě zápas dvou zkušených mužstev, které nechtěli otevřít hru a drželi míč. Ideální výkon to z naší strany nebyl, ale tři důležité body jsou doma.

MFK Trutnov
Trenér Miloš Dvořák: Byla to taková klasika, kterou hrajeme v poslední době. Mužstvu nemůžu vcelku nic vytknout. Kluci jsou v držení balónu, bojují, ale vkradou se do naší hry situace, které soupeř dokáže potrestat. První chyba, špatné vyhodnocení situace brankářem Šťastným a byla z toho penalta. Druhá chyba, špatná rozehrávka ve středu hřiště a brejk soupeř okamžitě využil. Do čeho jsme kopli na podzim, to nám tam spadlo. V současné době nejsme schopni dát branku ani z vyložených příležitostí.



Sestavy


FK Admira Praha
P. Víšek [-] - M. Macek [-] (75. J. Martinic [-] ) , M. Čmejla [-] (80. J. Kurek [-] ) , M. Paťha [-] , P. Jackl [-] , R. Turák [-] , P. Zolotuchin [-] (85. M. Horák [-] ) , Š. Zahálka [-] , T. Majer [-] (90. J. Mamurov [-] ) , S. Komínek [-] , O. Herc [-]

MFK Trutnov
J. Šťastný [-] - D. Kovář [-] , M. Mařas [-] , J. Turner [-] (39. M. Kamitz [-] ) , P. Holubec [-] , J. Matějka [-] , V. Marks [-] , O. Tobiaš [-] (78. D. Duch [-] ) , P. Makovský [-] , J. Holubec [-] , M. Kejzlar [-] (72. Z. Tauchman [-] )

ŽK: 34. M. Macek - 1. M. Mařas .
Hráči zápasu: S. Komínek .
Počet diváků: 151. Rozhodčí: Teuber Ivan - BAUM Tomáš, KAPOUN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.