Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

24.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

9.0

Zázemí

7.0

Živanice potvrdily domácí neporazitelnost


Branky


9. R. Gorol (p.) , 31. O. Herzán , 55. R. Gorol
0

Druhé Živanice hostily čtrnáctou Jaroměř a nedalo se očekávat, že by zde Jaroměř zabodovala. Sto třicet přítomných diváků se fotbalem bavilo a vidělo padnout tři branky.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padly dvě branky

Do zápasu vstoupila Jaroměř sympaticky a byla domácím vyrovnaným soupeřem. Ale trvalo to pouze do deváté minuty, kdy se ofsajdové pasti vyhnul hostující Kakrda a při svém pokusu trefil zezadu ruku hostujícího Hrabíka. Rozhodčí odpískal penaltu, kterou zcela bezpečně proměnil domácí středopolař Gorol a poslal tak svůj tým do vedení 1:0. Jaroměř se i po obdržené brance snažila o aktivní hru a vypracovala si i nějaké šance. V 29.minutě vyslal hostující Škoda do šance spoluhráče Knapa. S Knapovou prudkou ránou si domácí gólman Volšík poradil. V 30.minutě zahrávaly Živanice rohový kop. Na Gorolův centr si naběhl Novák a šikovnou tečí ho poslal k Herzánovi, který podruhé překonal gólmana Ondráčka v bráně Jaroměře. První poločas tak vyhrály Živanice 2:0, ale Jaroměř podala sympatický výkon.

V druhém poločase domácí přidali ještě jednu branku

Do druhého poločasu se lépe povedl vstup domácímu týmu. V 55.minutě se k odraženému míči dostal nejlepší hráč domácích Gorol a za hranicí vápna pohotově přeloboval gólmana Vondráčka. Živanice se ujaly vedení 0:3 a zcela ovládly zápas. V 65. minutě netrefil domácí Sůra prázdnou bránu. Dvacet minut před koncem se povedla hostům pěkná akce, na jejímž konci byla střela Bana těsně nad bránu domácího gólmana Volšíka. V 84.minutě předvedly Živanice krásnou akci, po které zvonilo břevno Ondráčkovi brány, které rozezvučel Kakrda. Domácí tým dovedl tak zápas k vítěznému konci a nadále si udržuje osmibodový rozdíl za vedoucí Olympií.



Ohlasy k zápasu



FK Jaroměř
Trenér Miloš Exnar: Domácí šli brzy do vedení, což určilo ráz celého utkání. My jsme na můj vkus zkazili zbytečně mnoho jednoduchých přihrávek, nedařilo se nám být dostatečně agresivní v osobních soubojích. Po změně stran jsme změnili rozestavení s cílem zdramatizovat zápas, gól se nám však vstřelit nepodařilo.



Sestavy


TJ Sokol Živanice
O. Volšík [-] - J. Novák [-] , P. Motyčka [-] , M. Ferčák [-] - O. Herzán [-] , J. Sůra [-] , O. Ujec [-] (70. D. Mayer [-] ) , M. Hundák [-] (46. L. Polák [-] ) , J. Janecký [-] (62. O. Novotný [-] ) , R. Gorol [-] (82. L. Trupl [-] ) - T. Kakrda [-] -

FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - M. Čenovský [-] , P. Hrabík [-] , M. Štajer [-] , M. Michálek [-] (75. L. Böhm [-] ) , J. Holub [-] , M. Škoda [-] , M. Knap [-] , A. Horák [-] , O. Častvaj [-] (56. J. Bano [-] ) , P. Matějka [-] (86. A. Plhal [-] )

ŽK: 39. P. Hrabík , 60. M. Ondráček , 64. M. Štajer , 79. J. Holub .
Hráči zápasu: R. Gorol .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Hanousek Karel - KRUPA Jan, KOVÁŘOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.