1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

24.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Povinné, ale těsné vítězství Suchdola


Branky


0

Devátý Suchdol hostil poslední mužstvo tabulky Semily a diváci očekávali kanonádu domácího mužstva. Jenomže opak byl pravdou a zápas nebyl rozhodnutý až do poslední minuty.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka v prvním poločase

Domácí tým si od začátku zápasu vytvořil převahu, ale ta nebyla nijak drtivá. Do první šance se dostal domácí Nosek, ale jeho rána si cestu mezi tři tyče nenašla. V další šanci se ocitnul domácí stoper Hedrych, ale dobře postaveného gólmana Koudelku neprostřelil. Poté se ke slovu dostali i hosté. Se šancí Ježka si poradil gólman Kubát a Suk netrefil bránu. V další gólovce se ocitnul domácí Bodlák, který se nejlépe zorientoval v závaru před hostující bránou. Jenomže jeho tvrdá střela zamířila přesně do gólmana Koudelky. V 34.minutě si míč před velkým vápnem převzal domácí Bodlák a přesnou střelou k tyči, nedal gólmanovi Koudelkovi žádnou šanci. Domácí se ujali vedení 1:0 a diváci konečně očekávali utržení brankostroje. Jenomže do další gólovky se dostali hosté. Ze standardní situace na hranici vápna, poslal míč na bránu Vlach. Jeho nákop jemně tečoval do brány Pácalt, ale gólman Krátký vytáhl zázračný zákrok a gólovku zlikvidoval. Do konce poločasu se, přes jednoznačnou převahu domácího mužstva, skóre už nezměnilo.

V druhém poločase se domácí strachovali o výhru

Druhý poločas byl ze strany domácího mužstva ještě důraznější, ale gól ne a ne přijít. Do dobré šance se dostal domácí Růžička, ale jeho střela prosvištěla vedle tyče hostující brány. Do jasné gólovky se dostal i domácí Rybařík. Svou technickou střelu se snažil natlačit k tyči, aby na ni gólman Koudelka nedosáhl, ale rána zazvonila pouze o tyč. Hosté v druhém poločase zahrozili pouze jednou, ale gólman Kubát byl na místě. I když si hosté až do konce zápasu žádnou šanci nevypracovali, i tak se domácí tým až do konce musel strachovat o výsledek, protože jeho hráči se neprosadili také. Suchdol nakonec urval velice těsné vítězství 1:0 a jeho hráči si po zápase hodně oddechli.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Družba Suchdol
Spolupracovník redakce Vladimír Střihavka: Po celý zápas byl Suchdol jasně lepším týmem, držel míč a hosty k ničemu velkému nepouštěl. Šancí měl Suchdol spoustu, drtivá většina z nich byla ale zakončena neúspěšně. Domácí fanoušci byli napjatí, aby hosté nevyrovnali, ale dvě jejich dobré šance zlikvidoval gólman Kubát.




Sestavy


TJ Sokol Družba Suchdol
M. Kubát [-] - M. Hendrych [-] , T. Nosek [-] , J. Růžička [-] , R. Biško [-] , J. Svoboda [-] - T. Michálek [-] (69. J. Kubík [-] ) , J. Vančura [-] , M. Bodlák [-] (76. J. Hannich [-] ) , D. Dastych [-] (59. O. Bora [-] ) - F. Rybařík [-]

SK Semily
P. Koudelka [-] (76. D. Vancl [-] ) - M. Hradecký [-] , J. Motejlek [-] (88. M. Lukeš [-] ) , M. Kočí [-] , M. Štyrand [-] (76. Š. Vrána [-] ) , O. Vlach [-] , L. Suk [-] , P. Bína [-] , M. Ježek [-] , J. Brett [-] (70. M. Liška [-] ) , D. Pácalt [-] (81. D. Morávek [-] )

ŽK: 39. F. Rybařík , 90. J. Kubík - 40. M. Ježek , 63. J. Brett , 74. P. Bína .
Hráči zápasu: M. Kubát - J. Brett .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.