Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

22.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapivá výhra Letohradu v Jablonci


0

Šestý Jablonec nad Jizerou hostil třináctý Letohrad. Hosté nutně potřebovali bodovat, pokud nechtěli ztratit kontakt se zbytkem tabulky. Tomu odpovídalo i nasazení obou týmů v průběhu celého zápasu.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Letohrad si svou aktivní hrou vynutil dvoubrankové vedení v prvním poločase

Oby týmy vstoupily do zápasu aktivně a od začátku zápasu se bylo na co koukat. Hosté hráli velice dobře a vytvořili si i první šanci v zápase. V 9.minutě střílel Tichý těsně vedle, když mu pěknou přihrávku poslal Černohorský. V 13.minutě se poprvé měnilo skóre utkání, když si hostující Kabourek poradil s vyběhnuvším gólmanem Farským a poslal svůj tým do vedení 0:1. Jablonec se snažil o vyrovnání, ale chyběla pořádná finální přihrávka. To hosté byli nebezpečnější a v 23.minutě vychytal Štěpána Farský. V 39.minutě mohl opět skórovat Kabourek, ale ani on tentokrát na gólmana Farského nevyzrál. O tři minuty později nachází Kabourek přesnou přihrávkou Černohorského, který podruhé rozvlnil síť za zády gólmana farského. Stav se do konce poločasu už nezměnil a hosté šli do kabin spokojeni jak s výkonem, tak i s vedením 0:2.

V druhém poločase Letohrad své vedení navýšil

Do druhého poločasu vstoupil Jablonec s tím, že se pokusí zvrátit stav zápasu. Ale obětavost hostujících hráčů byla neuvěřitelná a jejich protiútoky byly pořád nebezpečné. Domácí se prostě nedokázali prosadit a tak přišel trest v podobě třetí branky v jejich síti. V 58.minutě měli hosté výhodu dvou, po sobě jdoucích rohů. Po druhém rohu se prosadil Vaniš, který trefil domácího Macháčka, který míč jemně tečoval za záda gólmana Farského. Hosté vedli sice 0:3, ale domácí tým se nevzdal a snažil se alespoň o zkorigování krutého výsledku. To se mu nakonec podařilo v 81.minutě. Domácí Holman poslal přesný cent na Macháčka, který se tentokrát trefil do správné brány a snížil stav zápasu na konečných 1:3. Zápas tak dovedli hosté do vítězného konce a zcela po právu si z Jablonce odvezli všechny tři body.



Sestavy


TJ Sokol Jablonec nad Jizerou
R. Farský [-] - J. Halama [-] , J. Macháček [-] , M. Štemberk [-] , J. Chropůvka [-] (46. L. Macík [-] ) , J. Zemánek [-] , P. Karásek [-] , D. Sedláček [-] (80. D. Holman [-] ) , K. Krejčík [-] , O. Rozkovec [-] , P. Šulc [-] (71. P. Čížek [-] )

FK Letohrad
J. Ehrenberger [-] - T. Kabourek [-] (66. M. Valášek [-] ) , J. Štěpán [-] (80. O. Kail [-] ) , P. Šponar [-] (82. J. Stejskal [-] ) , P. Štěpán [-] , R. Krystl [-] , M. Vaniš [-] , R. Tichý [-] , M. Linhart [-] , M. Čada [-] , M. Černohorský [-]

Hráči zápasu: T. Kabourek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Hůlka Lukáš - KAZDA Jan, STIEBER Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.