0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

21.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trutnov potvrdil roli favorita


Branky


25. J. Matějka (p.) , 42. J. Matějka , 84. P. Holubec , 90. J. Matějka
0

Patnácté Semily hostily pátý Trutnov. Domácí v minulém týdnu vybojovali bod v Jablonci a doufali, že by mohli na dobrý výkon navázat. Jenomže hosté z Trutnova, také nutně potřebovali body, po dvou předchozích porážkách. Sympatický výkon domácího mužstva se stovce přítomných diváků líbil a také viděli čtyři hezké branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas poznamenala penalta v prospěch hostí

Hosté z Trutnova vstoupili do utkání hodně zodpovědně. Vědomi si porážky z předchozích dvou zápasů. Úvod utkání tak byl vyrovnaný a oba celky se snažily o zodpovědnou obranu a oba hledaly skulinky v obraně soupeře. Jako první se dostal do dobré střelecké pozice domácí Suk, ale s jeho pěknou střelou si gólman Šťastný poradil a prokázal tak své kvality. V 25.minutě přišel skoro rozhodující okamžik utkání. Rozhodčí odpískal pokutový kop v prospěch hostujícího týmu. Míč si na bílý puntík postavil Matějka a penaltu proměnil. Hosté se ujali vedení 0:1 a jejich tým se viditelně uklidnil. Hra hostů se zpřesnila a domácím toho moc nedovolovali. V 42.minutě se k míči dostal nikým nehlídaný Matějka a nádherně se mu podařilo přehodit gólmana Koudelku. První poločas tak skončil vedením hostujícího celku 0:2 a domácí mohli litovat zbytečné penalty a neproměněných šancí.

V druhém poločase se Trutnovu podařilo přidat další dvě branky

Do druhého poločasu vstoupil mladý domácí tým náporem. Bylo vidět na hráčích, že se uklidnili a opět začali hrát svou hru. Domácí si vytvořili mírný tlak a přicházely i šance. Tentokrát pracovala domácí obrana zodpovědně a hosty k ničemu nepouštěla. V úvodu druhého poločasu prověřil gólmana Šťastného opět Suk, ale opět z toho branka nebyla. O pět minut později se do dobré střelecké pozice dostal Bína, ale ani tato akce neskončila gólem. Hosté postupně hru vyrovnávali, ale do další šance se opět dral domácí Ježek. Jeho pád ve vápně zaváněl penaltou, ale sudí Brda zůstal absolutně klidný. Domácí v závěru otevřeli hru a to byla voda na mlýn hostům z Trutnova. V 84.minutě přišel rychlý brejk, na konci kterého byl Holubec, který s přehledem překonal gólmana Koudelku. Hosté se ujali vedení 0:3 a bylo rozhodnuto. Zbytek zápasu se už jen dohrával. V poslední minutě kopali hosté roh. Úplně volný Matějka měl dostatek času zamířit a přesnou hlavičkou završil svůj dobrý výkon hattrickem. Po čtvrté brance rozhodčí ukončil zápas a Trutnov si tak odváží všechny tři body.



Ohlasy k zápasu



MFK Trutnov
Trenér Miloš Dvořák: Výsledek je možná zavádějící a zkreslující, protože domácí tak špatní nebyli. Snažili se hrát, což nám vcelku vyhovovalo. Určitě to ale nebyl jednoduchý zápas. Po dvou prohrách to bylo velmi důležité vítězství. I když třeba někdo řekne, že to byly povinné body, musím říct, že Semily hrály dobře.



Sestavy


SK Semily
P. Koudelka [-] - M. Hradecký [-] , M. Kočí [-] , D. Pácalt [-] (46. D. Vancl [-] ) , M. Štyrand [-] (30. M. Liška [-] ) , L. Suk [-] , M. Hájek [-] , P. Bína [-] , M. Ježek [-] , J. Brett [-] , O. Vlach [-]

MFK Trutnov
J. Šťastný [-] - D. Kovář [-] , Z. Tauchman [-] , P. Holubec [-] , M. Kamitz [-] (69. M. Mařas [-] ) , J. Matějka [-] , V. Marks [-] , O. Tobiaš [-] (84. D. Duch [-] ) , P. Makovský [-] , J. Holubec [-] , M. Kejzlar [-] (90. J. Turner [-] )

ŽK: 24. J. Brett , 34. M. Hájek , 63. P. Koudelka , 71. M. Kočí - 64. M. Kamitz , 71. D. Kovář , 81. J. Holubec .
Hráči zápasu: J. Matějka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Brda Jan - LEŠKA Martin, HASÍKOVÁ Marika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.