Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

20.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Turnov nečekaně vyhrál v Trutnově


Branky


0

Třetí Trutnov hostil třináctý Turnov a měla to být jednoznačná záležitost pro domácí tým. Zápas se kvůli špatnému počasí hrál na umělé trávě, což měla být pro domácí také výhoda. To, že bylo nakonec vše jinak, sledovalo sto padesát překvapených diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již v prvním poločase hosté Trutnov zaskočili

Úvod zápasu patřil domácím, ale nebyl to žádný velký tlak. První nebezpečná akce hostí přišla v deváté minutě, když si na centr hostujícího Havla naběhl Beníšek a překonal domácího gólmana Šťastného. Hosté se ujali vedení 0:1 a domácí tým byl tímto vývojem evidentně zaskočený. Poté se hostům, v krátkém časovém sledu, zranili dva hráči a museli vystřídat. Domácí tým se snažil, ale akce hostí byly nebezpečnější. Do dobré střelecké pozice se dostal hostující Havel a jeho střelu musel gólman Šťastný vyrážet na roh. Po následném rohu nejvýše vyskočil kapitán hostí Petřík a jeho hlavička skončila na břevně domácí brány. Do šance se dostal i hostující Horák, ale jeho dělovka prosvištěla nad domácí bránou. Tři minuty před koncem poločasu zahrával standardku hostující Papoušek. Jeho centr si neomylně našel nabíhajícího Havla, který přesnou střelou k tyči nedal gólmanovi žádnou šanci zasáhnout. První poločas tak hosté vyhráli 0:2 a to zcela zaslouženě.

I v druhém poločase gólostroj hostí pokračoval

Domácí tým vstoupil do druhého poločasu s tím, že se pokusí zápas zdramatizovat. Jenomže neuběhlo ani pět minut a skóre se opět měnilo na druhé straně. Po rohovém kopu hostí se k míči prodral hostující Kordík a svou první brankou v dresu Turnova, potřetí rozvlnil síť za zády gólmana Šťastného. Hosté vedli 0:3, ale domácí to nevzdali. Tentokrát si již vytvořili trvalejší tlak a veliké nebezpečí pro bránu hostí znamenal hlavně agilní Kejzlar. Kejzlarovi se z dobré pozice podařilo nastřelit pouze břevno hostující brány. V 66.minutě to byl opět Kejzlar, který se ocitl v jasné gólovce. Na gólmana Hyku ovšem nevyzrál. Čtvrt hodiny před koncem zahrával hostující Papoušek roh a Horák zvýšil na 0:4. Mimochodem pro Horáka to byl také první gól za Turnov. Domácím se čestný úspěch podařilo vsítit až v poslední minutě zápasu, po přímém kopu Kováře. Domácí tým si v celém zápase nedokázal pohlídat nebezpečné standardky hostí, a proto také zaslouženě prohrál.



Sestavy


MFK Trutnov
J. Šťastný [-] - D. Kovář [-] , Z. Tauchman [-] (62. D. Duch [-] ) , P. Holubec [-] (89. A. Starý [-] ) , M. Kamitz [-] (86. J. Zezula [-] ) , J. Matějka [-] , V. Marks [-] , O. Tobiaš [-] (65. M. Mařas [-] ) , P. Makovský [-] , J. Holubec [-] , M. Kejzlar [-] (84. P. Brejcha [-] )

FK Turnov
M. Hyka [-] - J. Kordík [-] , J. Petřík [-] , B. Tvrzník [-] , D. Novotný [-] (16. R. Matoušek [-] ) - T. Cigánek [-] (11. M. Horák [-] ) , T. Beníšek [-] - P. Papoušek [-] , Š. Havel [-] - V. Tvrdý [-] (80. D. Hurt [-] ) , P. Moravec [-] (67. D. Šulc [-] )

ŽK: 41. M. Kamitz , 80. D. Duch - 40. Š. Havel .
Hráči zápasu: J. Kordík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Brychta Ondřej - DRÁBEK Drahoslav, ERLEBACH Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.