M. Mbah 13.
1:4
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

18.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Turnov i v deseti otočil zápas


Branky


13. M. Mbah - 69. D. Novotný , 71. P. Papoušek , 86. M. Káva , 90. D. Hurt
0

Čtrnáctá Litol hostila devátý Turnov. Oba týmy ještě na jaře nebodovaly a tak se očekávalo, kdo si z tohoto utkání body odveze. Litol dlouho věřila, že by k tomu mohlo konečně dojít, ale nakonec bylo všechno jinak.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase hostům nic nevycházelo a vyhrála ho Litol

Turnov vstoupil do zápasu velkým náporem a už v páté minutě se k zakončení dostal hostující Šulc, ale jeho střela letěla nad. O dvě minuty později to je opět Šulc. Jeho ránu zastavilo břevno Cinkovi brány. To byla jasná gólovka. A jak se říká, nedáš-dostaneš, tak se i stalo. Ve 13.minutě zahrávají domácí rohový kop, po kterém se nejlépe zorientoval Mbah a překonal gólmana Hyku v bráně hostí. Tato branka hosty evidentně otřásla, a i když byli nadále lepším mužstvem, tak jejich akce byly křečovité a nedotažené do konce. V 43.minutě zahrávají hosté standardku tak špatně, že se domácí hráč dostával do samostatného úniku. Nedovoleně ho zastavil hostující Tvrdý a vyfasoval červenou kartu. To byla pro hostující tým další komplikace. Do šaten šli evidentně spokojenější domácí s jednobrankovým vedením v zádech a hosté navíc celý druhý poločas měli hrát o desíti.

Druhý poločas Turnov ovládl

Trenér spustil v kabině hostí menší bouřku a nabádal hráče, že i v deseti se dá zápas otočit. Od začátku druhého poločasu byl Turnov zodpovědnějším týmem a snažil se neumožnit domácím žádnou brankovou příležitost. Tato trpělivá hra se hostům vyplatila. V 69.minutě se po rohovém kopu hostí trefil kolenem Novotný a vyrovnal na 1:1. O tři minutky později bylo hostům ještě veseleji. Dostali totiž výhodu standardní situace z velice dobré pozice a na ty mají experta k pohledání. Míč si postavil Papoušek a krásně zahraným kopem nedal gólmanovi Cinkovi žádnou šanci. Hosté najedno vedli 1:2 a nikam se zbytečně nehnali. Snaha domácích o vyrovnání vyšla vniveč a v závěru zápasu ještě hosté přidali další dvě branky. Nejdřív se v 86.minutě trefil střídající Káva a v poslední minutě uzavřel skóre zápasu, krásnou ránou z trestňáku Hurt. Domácí umožnili hostům ovládnout druhý poločas a to je stálo všechny body. Také proto je vítězství Turnova zasloužené.





Ohlasy k zápasu



FK Turnov
Kapitán mužstva Josef Petřík: Naše vítězství je zasloužené, ale s prvním poločasem vůbec nejsme spokojeni. Od našich hráčů došlo k podcenění zápasu a pochvalu zaslouží až za druhý poločas. Ale musím sportovně přiznat, že jsme rozhodně nebyli lepší o tři góly.



Sestavy


FK Litol
J. Cink [-] - S. Ježek [-] , O. Pavelka [-] , P. Křivánek [-] , F. Zikmund [-] - F. Iheanacho [-] , J. Cáska [-] , M. Mbah [-] , P. Veselý [-] - T. Mbah [-] , M. Ansuma [-] -

FK Turnov
M. Hyka [-] - J. Kordík [-] , J. Petřík [-] , B. Tvrzník [-] , V. Tvrdý [-] , D. Novotný [-] - T. Cigánek [-] (68. D. Hurt [-] ) , T. Beníšek [-] , J. Dlouhý [-] (38. M. Randák [-] ) - D. Šulc [-] (46. M. Káva [-] ) , P. Papoušek [-] (88. M. Horák [-] )

ŽK: 63. S. Ježek , 66. F. Iheanacho , 70. P. Křivánek , 89. P. Veselý . ČK: 43. V. Tvrdý .
Hráči zápasu: P. Papoušek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Tryzna Lukáš - ŠOB Aleš, KAZDA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.