Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 15:00

17.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Nový Bor poslal Litol domů s "Bůrem"


Branky


0

Zajímavostí tohoto duelu bylo, že oba dnešní aktéři prohráli svůj předchozí zápas 0:1. V tomto utkání se chtěli oba soupeři vytáhnout a dovést utkání k vítěznému konci. Nakonec to všechno bylo jinak. Nový Bor po tomto zápase poskočil na dvanácté místo a Litol zůstala čtrnáctá. Zápas se odehrál na perfektně připraveném přírodním pažitu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již v prvním poločase si domácí vypracovali dvougólový náskok

Nový Bor vlétl do zápasu aktivně a již ve druhé minutě měl první gólovku domácí Stromecký. Jeho střelu vyrazil gólman Rathouský na roh. V desáté minutě to je opět Stromecký, který se tentokrát nemýlí a posílá svůj tým do jednobrankového vedení. V 13.minutě se na bránu hostí valí další útok. Domácí obrana míč odvrátila k nabíhajícímu Frömmelovi, který nevídanou střelou vyhnal pavouky z horního růžku Rathouského brány. Domácí vedou 2:0 a s hrou hostí to nevypadá dobře. Naštěstí se Litol přeci jenom ze studené sprchy oklepala a až do konce prvního poločasu je Novému Boru vyrovnaným soupeřem. Jenomže ani jednomu z mužstev se již branku vstřelit nepodařilo a tak se šlo do šaten s dvougólovým vedením domácího týmu.

V druhém poločase domácí zcela ovládli hru i skóre

V úvodu druhého poločasu mají hosté dobrou možnost ke snížení stavu. Ale rána z přímáku letí nad Blumentrittovu bránu. Po hodině hry přichází další skvostný moment tohoto zápasu. Na přihrávku od Frömmela si naběhl Halbich. Povedla se mu rychlá klička a jeho následná pumelice se od břevna odráží do brány. A je to 3:0 pro domácí. Neuběhlo ani pět minut a prosazuje se domácí Černý a zvyšuje náskok Nového Boru na 4:0. Deset minut před koncem zápasu se podruhé v utkání trefuje Halbich a završuje skóre zápasu na 5:0. V poslední minutě ještě mohl Halbich dokonat svůj hattrick, ale jeho střela těsně minula Rathouského bránu. Domácí tým tak zcela zaslouženě vyhrál a Litol je pořád bez jarního bodu.





Ohlasy k zápasu


FC Nový Bor
Spolupracovník redakce pan Jiří Obrovský: Po patnácti minutách bylo jasné, kdo bude pánem tohoto zápasu. Zápas jsme dnes naprosto zaslouženě vyhráli.

FK Litol
spolupracovník redakce pan Michal Jareš: První dva góly padly po našem nedůrazu, který domácí potrestali. Druhý poločas se již jen dohrával. Tentokrát jsme měli k bodům daleko.



Sestavy


FC Nový Bor
D. Blumentritt [-] - F. Šimoník [-] , P. Hauer [-] , L. Čurgali [-] - R. Mach [-] , T. Janů [-] (76. P. Hoke [-] ) , J. Broschinský [-] , P. Stromecký [-] (58. Z. Pekař [-] ) , L. Kubeš [-] (58. D. Halbich [-] ) - J. Frömmel [-] (74. L. Devátý [-] ) , J. Černý [-] -

FK Litol
V. Rathouský [-] - S. Ježek [-] , J. Cáska [-] , T. Mbah [-] , O. Pavelka [-] , M. Jareš [-] (26. P. Křivánek [-] ) , M. Ansuma [-] , M. Baran [-] (46. P. Veselý [-] ) , F. Iheanacho [-] (81. M. Arapovič [-] ) , M. Mbah [-] , F. Zikmund [-]

ŽK: 58. P. Hauer - 44. M. Baran .
Hráči zápasu: R. Mach .
Místo: Nový Bor - tráva. Počet diváků: 92. Rozhodčí: Štefan Michal - LEŠKA Martin, HASÍKOVÁ Marika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.