Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 15:00

17.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letohrad vstřelil v každém poločase dvě branky


Branky


0

V minulém kole prohrál Letohrad i Jaroměř a oba týmy toužily po prvních jarních bodech. Stovka přítomných diváku viděla zajímavý zápas, který se nakonec stal kořistí domácího týmu. Po tomto zápase poskočil Letohrad na jedenácté místo a Jaroměř zůstala patnáctá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se hosté marně snažili o gól

První čtvrthodinka zápasu přinesla vyrovnaný průběh, kdy se obě mužstva oťukávala a snažila o držení míče. V 18.minutě domácí tým rychle rozehrál aut a přišel následný centr do vápna, kde z prostoru penalty přesně zakončil domácí Štěpán a Letohrad se ujal vedení 1:0. Domácí postupně stupňovali svůj tlak a odměnou jim byla druhá branka v síti gólmana Ondráčka. Na perfektní centr si naběhl Kabourek a hlavou zvýšil na 2:0 ve prospěch svého týmu. Poté se hra přelévala ze strany na stranu. V 28.minutě se hostující Horák ocitl sám před gólmanem Ehrenbergerem, ale nedal. Poté měli další šanci domácí, ale nic z toho nebylo. V poslední minutě se hostující Holub pokouší přelobovat gólmana Ehrenbergera, ale ten jeho úmysl vystihl. Do kabin tak šli spokojenější domácí hráči s vědomím dvoubrankového vedení.

V druhém poločase již hru zcela ovládl Letohrad

Zpočátku poločasu se Jaroměř snaží o aktivní hru, ale do kolen jí sráží třetí branka. V 53.minutě gólman Ondráček vyrazil míč přesně pod nohy Tichého, který nezaváhal a zvýšil na 3:0. Tato třetí branka Jaroměř zlomila a na hřišti dominovalo pouze jedno mužstvo. Domácí si vytvářeli šanci za šancí, ale další gól ne a ne vstřelit. Selhal i Černík ve vyložené pozici. V 61.minutě se dostal Černík do další šance a tentokrát již nezaváhal a bezmocného gólmana Ondráčka překonal. Domácí vedli již 40. Poté měl ještě gól na hlavě s chutí hrající Kabourek, ale hlavičkoval těsně vedle. Vítězství domácího týmu bylo naprosto zasloužené.





Ohlasy k zápasu


FK Letohrad
Spolupracovník redakce pan Jaroslav Faltus: Po vyrovnané patnácti minutovce, domácí mužstvo převzalo taktovku v zápase a v rozmezí pěti minut vstřelilo dvě branky. Po třetí brance v síti hostujícího týmu, hosté rezignovali a bylo již jen otázkou, jaké schopnosti mají střelci domácího týmu. Po vstřelení čtvrté branky se zápas jenom dohrával v poklidném tempu.

FK Jaroměř
trenér pan Miloš Exnar: Dnešní zápas se nám vůbec nevydařil, soupeř byl lepší ve všech směrech. Předčil nás zejména v agresivitě, rychlosti a hladovosti po gólech. Naše prohra je naprosto zasloužená.



Sestavy


FK Letohrad
J. Ehrenberger [-] - J. Černík [-] (79. R. Macek [-] ) , M. Valášek [-] (61. M. Lorenc [-] ) , J. Štěpán [-] (82. J. Stejskal [-] ) , P. Štěpán [-] , R. Krystl [-] , T. Kabourek [-] (79. A. Vágner [-] ) , R. Tichý [-] , M. Linhart [-] , M. Čada [-] , M. Černohorský [-]

FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - P. Ruml [-] , P. Matějka [-] , M. Čenovský [-] , J. Bano [-] , M. Štajer [-] (82. D. Svoboda [-] ) , M. Michálek [-] (60. O. Častvaj [-] ) , J. Holub [-] , M. Škoda [-] , M. Knap [-] , A. Horák [-]

ŽK: 43. M. Černohorský - 33. M. Knap , 72. O. Častvaj .
Místo: Letohrad - tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mrkáček Michal - HANOUSEK Karel, KVAČEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.