1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2016 14:30

16.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednobranková výhra favorita z Živanic


Branky


0

Do Živanic zavítal Nový Bor, který na svého soupeře ztrácel osm bodů. Živanice chtěly na své půdě potvrdit roli favorita, ale věděly, že to nebude nic lehkého. Po tomto zápase si Živanice upevnily druhé místo v tabulce a Nový Bor klesl na třináctou pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyšel lépe pro domácí

Živanice vlétly do zápasu opravdu útočně a hned v první minutě si vytvořily gólovou šanci. Z protiútoku se hostujícímu Halbichovi nepodařilo překonat pozorného gólmana Volšíka. Výkon hostujícího mužstva je sympatický a Stromeckému chybělo kousek štěstí, aby pronikl až před gólmana Volšíka. Po necelých deseti minutách odvrací hostující obrana nebezpečnou situaci před Kloudovou bránou. V 19.minutě zasáhl hostující bek před útočníkem domácích. Gólově uhodilo v 35.minutě. Na centr z pravé strany si naběhl domácí Janecký a křížnou střelou překonal gólmana Kloudu v bráně Nového Boru. Domácí se ujali vedení 1:0. Do konce poločasu se skóre již nezměnilo a tak se šlo do kabin veseleji domácím hráčům.

Marná snaha Nového Boru o vyrovnání v druhém poločase

Úvod druhého poločasu patří domácím. Již po dvou minutách musel nebezpečnou situaci hasit hostující bek odkopem na roh. Hosté se po pěti minutách také osmělili k protiútoku a výsledkem byla nebezpečná střela Halbicha. Po hodině hry se hostům podařilo vytvořit docela pořádný závar v domácím vápně, ale ani z toho nic nebylo. Hosté se snaží o vyrovnání a domácím vyhovují protiútoky do otevřené hostující obrany. Jenomže ani jednomu z mužstev se nedaří skórovat. Až do konce zápasu již žádná branka nepadla a tak se z nejtěsnějšího vítězství radoval domácí tým Živanic.



Sestavy


TJ Sokol Živanice
O. Volšík [-] - M. Ferčák [-] , P. Motyčka [-] , J. Novák [-] , M. Buriánek [-] - M. Hundák [-] (81. O. Novotný [-] ) , R. Gorol [-] , O. Ujec [-] (73. T. Kakrda [-] ) , J. Janecký [-] (89. L. Polák [-] ) , O. Herzán [-] - D. Petrus [-]

FC Nový Bor
P. Klouda [-] - F. Šimoník [-] , P. Hoke [-] (46. J. Frömmel [-] ) , P. Hauer [-] , L. Čurgali [-] - R. Mach [-] , P. Stromecký [-] (82. L. Devátý [-] ) , J. Broschinský [-] , T. Janů [-] (60. Z. Pekař [-] ) - D. Halbich [-] (73. L. Kubeš [-] ) , J. Černý [-]

ŽK: 52. O. Herzán - 33. F. Šimoník , 73. J. Frömmel .
Hráči zápasu: J. Janecký - J. Broschinský .
Místo: Živanice - tráva. Počet diváků: 125. Rozhodčí: Hrkal Václav - ŠTUK Jaromír, FOJTÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.