0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2016 14:30

16.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Trutnov vyhrál v Litoli nejtěsnějším rozdílem


Branky


0

Jelikož fotbalový stánek v Litoli prochází rekonstrukcí, tak se utkání se odehrálo na menším rezervním hřišti v Lysé nad Labem. Třetí Trutnov nastoupil v roli favorita, ale na tomto menším hřišti to zase tolik znát nebylo. Odehrálo se zajímavé utkání, kterému by možná slušela i remíza.



Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase bitva o každý metr hřiště

Celý první poločas se obě mužstva snažila o vytvoření převahy, ale ani jednomu z nich se to nepodařilo. Trutnovští byli malinko techničtější a Sršni z Litole zase bojovnější. Jelikož bylo menší hřiště, tak bylo málo prostoru na práci s míčem a tak docházelo ke spoustě soubojů, které fotbalové krásy moc nevystihly. A zmínku stojí snad jediná pěkná kombinace domácích ze třicáté minuty, která ovšem ztroskotala na pozorném gólmanovi hostů. V závěru poločasu se hosté pokoušeli o trvalejší tlak, ale domácí jim to neumožnili a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

V druhém poločase neproměněná penalta a pouze jeden gól

Do druhého poločasu vstoupil lépe Trutnov a vytvořil si tlak, jehož vyústěním byl odpískaný pokutový kop. Jenomže penaltu gólman Rathouský chytil a tak byl i nadále stav 0:0. Hosté stupňovali svůj tlak. V 50.minutě zneškodnil domácí bek, na poslední chvíli, sólo hostujícího útočníka. V 60.minutě trutnovští vstřelili gól, ale pro ofsajd neplatil. V 67.minutě dostali hosté výhodu přímého kopu z pravé strany u své střídačky. Holubec rychle rozehrál na Tauchmana, který poslal prudký centr do vápna domácích. Na míč si nejlépe naběhl hostující Kejzlar a hlavou otevřel skóre zápasu. Hosté vedli 0:1. Domácí se konečně po obdržené brance vzpamatovali a hru vyrovnali a dalo by se říct, že byli i nebezpečnější. Hosté se zatáhli a spoléhali na rychlé protiútoky, ze kterých ovšem nic nevytěžili. Domácím se podařilo dostat se do dvou vyložených šancí. Jenomže ani Musa Ansuma a ani Mbah Mcdon na gólmana Šťastného nevyzráli. A proto také zápas skončil výhrou hostů 0:1, kteří si udrželi třetí příčku tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Litol
Trenér MFK Trutnov pan Miloš Dvořák: Litol byla tak trochu neznámou. V přípravě hrála jen jednou, navíc na poslední chvíli získala několik nových hráčů. Zápas na hrbolatém trávníku spíš připomínal bitvu. Měli jsme ho ale pod kontrolou, vytvořili si víc šancí a měli větší vůli po vítězství. S třemi body z prvního jarního mistrovského utkání jsme spokojeni.

MFK Trutnov
Spolupracovník redakce pan Jareš Michal: Prohrát jsme si nezasloužili a minimálně na bod jsme měli. Výkon, který jsme předvedli, byl takový, na kterém se dá stavět a mohl by být příslibem do dalších zápasů.



Sestavy


FK Litol
V. Rathouský [-] - M. Arapovič [-] (51. J. Cáska [-] ) , T. Mbah [-] , F. Iheanacho [-] , O. Pavelka [-] , M. Ansuma [-] , S. Ježek [-] , M. Baran [-] , M. Jareš [-] , F. Zikmund [-] , M. Mbah [-]

MFK Trutnov
J. Šťastný [-] - D. Kovář [-] , Z. Tauchman [-] , P. Holubec [-] , M. Kamitz [-] , D. Duch [-] (60. J. Matějka [-] ) , V. Marks [-] , O. Tobiaš [-] (76. M. Mařas [-] ) , P. Makovský [-] , J. Holubec [-] , M. Kejzlar [-]

ŽK: 41. F. Zikmund , 63. V. Rathouský , 87. M. Ansuma - 12. Z. Tauchman , 44. D. Duch , 88. M. Kejzlar , 90. D. Kovář .
Hráči zápasu: V. Rathouský - M. Kejzlar .
Místo: MS Lysá nad Labem - tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Řeháček Lubomír ml. - MILNER Michal, KRUPA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.