3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:0
(2:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

21.05.2016 17:00

26.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Ostrá vyrazila v poklidu za třemi body


Branky


0

Celek Ostré, který bojuje o vedoucí příčku tabulky, přivítal v zápase 26. kola ambiciózní tým Vykáně. Domácí byli téměř po celé utkání lepším týmem a po zásluze si připsali další výhru. Za tým Vykáně, který pro zdravotní problémy postrádal několik hráčů, nastoupil v záloze dokonce i trenér Leggeri.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Raketový nástup Ostré

Problémy s nefungujícím serverem FAČRu, kvůli němuž museli (nejen) v Ostré vyplňovat zápis o utkání v ruce, jako by domácí borce náležitě "naladila". Na svého soupeře vletěli již od prvních sekund. Už v té 28. se vřítil do pokutového území Vobořil a hlavou zazvonil na tyč Pařízkovy svatyně. Hostující gólman musel vzápětí čelit ostré Sirového střele, která Pařízka trefila do hlavy. Otřesený brankář Vykáně však po ošetření pokračoval v zápase. Domácí byli i v dalším průběhu prvního poločasu aktivnější, za což byli odměněni dvěma góly. Vykáňskou síť postupně rozvlnili obránce Hochmeister a útočník Petlička.  

Pojišťovací gól si připsal Moudrý

Po přestávce se obraz hry příliš neměnil. Domácí pokračovali ve stálé aktivitě, ale ke zvýšení náskoku se dlouho nemohli dostat. Hostům navíc vůbec nepomohl Matyáš Olmr. který se v 65. minutě dostal do "debaty" se sudím Čermochem, jehož počastoval ne zrovna uctivými výrazy. Proto se dočkal "odměny" v podobě červené karty. Sedm minut před koncem se dostal k míči Moudrý, který svou branku pojistil svému týmu tříbodový zisk.



Ohlasy k zápasu


Sportovní sdružení Ostrá
Jiří Kafka, trenér:: "Myslím, že naše výhra byla dnes zasloužená. Soupeře jsme nepustili k ničemu podstatnému, proto jsme si mohli dovolit poslat na pár závěrečných minut i gólmana Chaloupku, aby okusil atmosféru přeboru."

FK Čechie Vykáň
Fabio Leggeri, trenér:: "Veliká personální krize v našem týmu (zejména kvůli zdravotním problémům) mě donutila, abych se nominoval do základu i já (smích). Soupeř hrál velmi dobře a vyhrál zaslouženě."

Sestavy


Sportovní sdružení Ostrá
P. Malina [-] (86. J. Chaloupka [-] ) - M. Bureš [-] , R. Hochmeister [-] , O. Bejbl [-] , J. Kamlach [-] (78. L. Dozorec [-] ) , M. Kouba [-] - J. Sirový [-] (58. L. Müller [-] ) , T. Moudrý [-] , J. Knobloch [-] - J. Petlička [-] (72. R. Herzán [-] ) , P. Vobořil [-] (71. J. Nedorost [-] ) -

FK Čechie Vykáň
P. Pařízek [-] - P. Stejskal [-] , P. Lukáš [-] , P. Beneš [-] - L. Šedivý [-] - J. Dalekorej [-] , M. Dlouhý [-] - M. Olmr [-] , H. Vignozzi [-] , F. Leggeri [-] , T. Kočí [-]

ŽK: 42. M. Bureš - 47. P. Beneš . ČK: 65. M. Olmr .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Čermoch Jakub - VELEBIL Tomáš, KAUCKÝ Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.