0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2016 15:00

17.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

One man show v podání Slepičky přineslo Podlesí vítězství


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy FK Lety a TJ Mongeo Podlesí...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podlesí se dostalo v první půli do vedení po gólu Slepičky

Na programu nedělního odpoledne bylo v Letech utkání sedmnáctého kola 1.A třídy, skupiny A. O body se přijel poprat tým Mongeo Podlesí. Lety čekalo těžké utkání, jelikož Podlesí se nachází na pátém místě v tabulce, zatímco domácí jsou až na čtrnácté pozici. Favorit utkání tak byl jasný. Utkání přijel řídit jako hlavní rozhodčí, pan Václav Kvasnička, kterému na postranních čarách pomáhali pomezní rozhodčí Radek Hlavníčka a Karel Hron. Na zápas se přišlo podívat přibližně padesát diváků. 

 

Stav utkání byl poměrně dlouhou dobu nepozměněn. Až ve 33. minutě se poprvé měnilo skóre. To otevřel Miroslav Slepička, který hrál svůj první zápas za Podlesí. Debut mu vyšel na jedničku. Další branka v prvním poločase nepadla a do šaten se šlo po odehraných pětačtyřiceti minutách hry za těsného vedení Podlesí 1:0 nad domácími Lety. 

Slepička se v druhém poločase ukázal

Druhý poločas patřil hostům, kterým se hrálo velmi dobře. V 78. minutě se opět trefil Miroslav Slepička a bylo to 2:0. Za tohoto stavu už se nedalo očekávat, že by domácí nějak zvrátili vedení na svou stranu a o vítězi tak bylo takřka rozhodnuto. Miroslav Slepička, který byl v zápase v obrovské chuti pak přidal v 87. minutě ještě jednu branku za záda domácího gólmana Petra Váchu a kompletoval tak hattrick, po kterém se jistě ukáže v sestavě sedmnáctého kola. Utkání skončilo 3:0 a domácí tak neudrželi na vlastním hřišti ani jeden jediný bod. Hosté si tak domů do Podlesí odvezli všechny tři body za vítězství, které se kterým musí být spokojeni. 



Ohlasy k zápasu



TJ Kovohutě Podlesí
Josef Blažek - trenér: Utkání se hrálo na těžkém terénu. Myslím si, že jsme si vytvořili více gólových situací a byli jsme lepším týmem i přesto, že jsme bojovali s terénem, který byl ve špatném stavu, ale zvládli jsme to a zaslouženě jsme vyhráli.



Sestavy



TJ Kovohutě Podlesí
M. Veselý [-] - R. Jan [-] , O. Kocourek [-] , S. Gabriel [-] (61. V. Kuba [-] ) , T. Macek [-] , M. Sedláček [-] (86. O. Vojtišek [-] ) , M. Pacina [-] , V. Jaroš [-] (83. J. Mezera [-] ) , M. Slepička [-] , M. Kadlec [-] , F. Soucha [-] (62. M. Růžek [-] )

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kvasnička Václav - HLAVNIČKA Radek, HRON Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.