V. Kuba 28.
1:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.03.2016 14:00

16.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání dvou rivalů nemělo vítěze a rozhodovalo se až na penalty


Branky


28. V. Kuba - 50. J. Hlavica
0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy TJ Mongeo Podlesí a FK Mníšek pod Brdy...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Václav Kuba poslal domácí v první půli do vedení

Opět se nám rozjíždějí jednotlivé soutěže a 1. A třída, skupina A tomu není vyjímkou. Na nedělním programu bylo utkání prvního jarního kola, mezi týmy TJ Mongeo Podlesí a Mníškem pod Brdy. Utkání bylo velmi specifické tím, že se proti sobě postavily dva týmy, které se velmi dobře znají a v tabulce jsou na tom velmi podobně. Zatímco TJ Mongeo Podlesí je na šestém místě s 26ti body, tak Mníšek pod Brdy je na tom úplně stejně. Od sebe je dělí jen to, že Mongeo Podlesí má příznivější skóre. Favorita tak dnešní zápas neměl a očekával se velmi vyrovnaný zápas. Utkání přijel řídit jako hlavní rozhodčí pan Stanislav Tobiška, kterému na postranních čarách pomáhali pomezní rozhodčí Tomáš Prosr a Václav Petýrek. Na utkání se přišlo podívat přibližně 80 diváků. 

 

Utkání nám přineslo první branku až ve 28. minutě, když se do branky Jiřího Veselého trefil domácí Václav Kuba a poslal tak Mongeo Podlesí do vedení. Byla to první, ale zároveň i poslední branka prvního poločasu a po odehraných pětačtyřiceti minutách se šlo do šaten za těsného vedení domácího mužstva.

Hosté vyrovnali, ale převážit vítězství na svou stranu se jim nepovedlo

Do druhé půle šli hosté s jasným cílem. Minimálně vyrovnat a pokusit se zvítězit na půde domácího Podlesí. První část plánu se jim povedla. V padesáté minutě se podařilo Jakubu Hlavicovi vstřelit gól a vyrovnat na vytoužených 1:1. Mníšek měl po celou dobu více ze hry, ale nepodařio se jim dát tolik vysněný gól na 2:1 a stav utkání byl i po základní hrací době vyrovnaný 1:1. A jelikož bylo utkání nerozhodné, na řadu musely přijít pokutové kopy. V těch se lépe dařilo Mníšku pod Brdy, který zvítězil 4:3 a domů si tak odvezl alespoň dva body. Doma v podlesí tedy zůstal pouhý bod za remízu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Kovohutě Podlesí
Josef Blažek - Trenér: Nastoupili proti sobě dva soupeři, kteří se moc dobře znají a podle hry to také tak bylo znát. My jsme se dostali do vedení na 1:0, poločas se pro nás vyvíjel dobře. Do druhé půle jsme nastoupili a brzy jsme dostali góla, což se na naší hře projevilo. Soupeř nás přehrával a dostali jsme hloupý gól. Remíza to byla spravedlivá a rozhodly až penalty.




Sestavy


TJ Kovohutě Podlesí
M. Veselý [-] - R. Jan [-] , O. Kocourek [-] , T. Macek [-] , M. Sedláček [-] , M. Pacina [-] (65. M. Růžek [-] ) , V. Kuba [-] , O. Vojtišek [-] , V. Jaroš [-] (65. J. Mezera [-] ) , M. Kadlec [-] , F. Soucha [-] (46. S. Gabriel [-] )

FK Mníšek pod Brdy
J. Veselý [-] - J. Hlavica [-] , L. Novák [-] , J. Valenta [-] , R. Lukáš [-] , J. Vlček [-] , T. Zákora [-] , T. Moravec [-] (89. D. Černý [-] ) , M. Kindel [-] (74. T. Mašek [-] ) , L. Kindel [-] , J. Prachař [-] (83. K. Olšák [-] )

ŽK: 78. O. Vojtišek - 12. T. Zákora , 33. L. Kindel , 45. T. Moravec , 70. M. Kindel .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Tobiška Stanislav - PROSR Tomáš, PETÝREK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.