5:1
(2:1)
30. J. Kmoch
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Byšice si z Pěčic odváží vysokou porážku


Branky


22. M. Lukeš , 37. A. Kiceluk , 46. V. Valenta , 51. F. Beran , 53. F. Beran - 30. J. Kmoch
0

Pět branek ze své sítě musel lovit nejlepší hráč minulého kola Filip Schneider. Byšickým tak zhořklo loučení se sezónou, Pěčice naopak mohou být se závěrem a konečným 5. místem spokojeny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Byšičtí drží krok

Navázat na nadmíru povedený minulý zápas proti Klíčanům - to byl jasný cíl fotbalistů Byšic v posledním zápase sezóny. Také tentokrát je ale čekal velmi těžký soupeř, na půdě Pěčic se totiž rozhodně nevyhrává snadno. Domácí navíc byli rozhodnuti navázat na týden starou vysokou výhru 1:6 na hřišti Řepína, a tak se stovka přítomných diváků mohla těšit na zajímavý útočný a hlavně bezstarostný fotbal. Domácí v něm byli od počátku lepším týmem a využívali laxního bránění hostů k nebezpečným útokům. První z nich slavil úspěch ve 22. minutě, kdy se prosadil Lukeš. Na tento zásah však hosté ještě dokázali odpovědět, když předvedli ojedinělou povedenou akci. Té se chopili Menčl s Kmochem a druhý jmenovaný ve 30. minutě potvrdil, že má na konci sezóny znamenitou formu. Do kabin však šli přeci jen s náskokem Pěčičtí, kterým dal vedení zpět Kiceluk.

 

Pěčice třemi góly rozhodují zápas

Pokud se v první půli Byšice dlouhou dobu držely, v poločase druhém vůbec nezachytily začátek a náskok soupeře začal hrozivě narůstat. Velkou ránou do sebevědomí hostů byl gól inkasovaný hned v první minutě druhé půle z kopačky nováčka v sestavě domácích Valenty. A už se to vezlo... V rozmezí dvou minut se totiž dvakrát trefil Beran a bylo po zápase. Domácí fanoušci se sice těšili na další zásahy ve Schneiderově síti, posledních 35 minut ale už bylo gólově dietních. Domácí tak zakončili sezónu vysokou výhrou 5:1, díky které končí se ziskem 48 bodů na 5. místě tabulky. Hosté potvrdili nevyrovnanost svých výkonů a po minulé vysoké výhře nad silnými Klíčany tentokrát utrpěli debakl. Sezónu tak končí se 31 body na 10. místě, s čímž asi nemohou být zcela spokojeni.



Ohlasy k zápasu



TJ Vitana Byšice
Pavel Čermák - záložník: Od začátku jsme dělali chyby a nedůsledně jsme bránili - úplně jiný přístup než v minulém zápase. Pěčice si zápasy užily, my jsme naopak po bídném výkonu utrpěli zaslouženou prohru.



Sestavy


TJ Sokol Pěčice
T. Dufek [-] - O. Novák [-] , J. Jonáš [-] , M. Tůma [-] - V. Novák [-] , V. Valenta [-] (88. P. Košťál [-] ) , F. Beran [-] , P. Král [-] , M. Hubač [-] - A. Kiceluk [-] , M. Lukeš [-]

TJ Vitana Byšice
F. Schneider [-] - P. Resl [-] , J. Čurda [-] - J. Lauda [-] (46. P. Zeman [-] ) - J. Novák [-] , M. Hubáček [-] , P. Menčl [-] (64. J. Szen [-] ) , J. Kmoch [-] , P. Kadlec [-] , P. Čermák [-] , D. Menčl [-]

ŽK: 44. A. Kiceluk - 25. P. Menčl , 34. J. Lauda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Baroch Lukáš - ZDENĚK Josef, KOSINA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.