0:2
(0:1)
11. P. Menčl (p.)
88. P. Menčl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Byšice vezou důležité body z Kostelce


Branky


11. P. Menčl (p.) , 88. P. Menčl
0

Konečně po dlouhých zápasech dokázali zabrat hráči Byšic a uspěli na hřišti posledního Labského Kostelce, který začíná působit odevzdaným dojmem a směřuje k sestupu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól z penalty

Do domácí branky se k dalšímu existenčnímu zápasu místo Polmana postavil zkušený Bárta, který měl za úkol čelit týmu, kterému se na jaře vůbec nedaří - což je ovšem případ i Labského Kostelce. V domácí sestavě dostal opět příležitost i dorostenec V. Hlavatý, zatímco hosté vsadili na zkušenost v podobě Hamšíka. Hned na začátku zápasu mohli otevřít skóre hosté. Dobrou příležitostí jim k tomu byl rohový kop, který ale žádný z hostujících hráčů nedokázal usměrnit do sítě. V 11. minutě ovšem dostaly Byšice příležitost zahrávat ještě mnohem výhodnější standardní situace. Jednalo se o pokutový kop, který nařídil sudí Stránský za Chvátalovo hraní rukou. Menčl si s příležitostí poradil a poslal hosty do vedení. 0:1. V dalším průběhu poločasu se do slušných střeleckých pozic dostali domácí Novák s Pazderkou, jejichž průniky z pravé strany ale vyrovnání nepřinesly. Zajímavě vypadal také další únik Nováka po vybídnutí od L. Temiaka, jeho šanci ale zastavil hned v zárodku zdvižený praporek pomezního sudího, a tak v poločase vedli hosté.

 

Menčl druhou brankou rozhoduje

Pokud první půle nenabídla žádnou fotbalovou filharmonii, ale šance se přeci jen rodily, půle druhá byla ještě dietnější. Hra se změnila ve spoustu nepřesností, ze kterých nevyčnívalo příliš světlých momentů. Domácí se v jednu chvíli přesto již radovali z vyrovnání, o které se zasloužil hlavou nejnebezpečnější hráč Kostelce Novák po přesném centru Priatky. Radost ovšem vydržela pouze do chvíle, kdy byl spatřen opět zdvižený praporek v rukou asistenta - ofsajd. Domácí se v závěru vrhli do útočení a snažili se urvat ze zápasu alespoň bod. Dvě minuty před koncem ale přišel definitivní úder, který rozhodl. Hosté předvedli rychlou brejkovou akci, na jejímž konci byl opět Menčl, který zhruba z oblasti penaltového puntíku vystřelil a vsítil svou druhou branku v zápase. Byšice tak protrhly sérii nezdarů a nad trápícím se Kostelcem zvítězily 0:2.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Labský Kostelec
Lukáš Temiak - záložník: Vyrovnaný zápas se spoustou nepřesností. Zápasu by slušela remíza, ale bohužel...

TJ Vitana Byšice
Pavel Čermák - záložník: Během celého zápasu byly šance na obou stranách, přičemž my jsme neproměnili ani ty vyložené. Jinak fotbal nic moc, ale bylo to dost klidné. Žádné hádky nebo potyčky.



Sestavy


SK Labský Kostelec
P. Bárta [-] - O. Brodňanský [-] (76. J. Černý [-] ) , J. Šimek [-] , L. Chvátal [-] - L. Temiak [-] , M. Priatka [-] , M. Doubek [-] - T. Novák [-] - K. Temiak [-] , L. Pazderka [-] , V. Hlavatý [-] (46. M. Machka [-] )

TJ Vitana Byšice
F. Schneider [-] - P. Resl [-] , J. Čurda [-] - J. Lauda [-] - J. Novák [-] , P. Menčl [-] , P. Kadlec [-] , P. Čermák [-] , M. Hamšík [-] (46. J. Kmoch [-] ) , J. Szen [-] (89. K. Kmeťo [-] ) , D. Menčl [-] (80. J. Šteiner [-] )

ŽK: 25. L. Pazderka - 43. P. Resl , 52. J. Novák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Stránský Martin - HANÁK Leoš, MELNAR Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.