Kiceluk hattrickem sestřelil Mělník


Branky


6. M. Tůma , 17. P. Král , 22. A. Kiceluk , 34. A. Kiceluk , 70. A. Kiceluk - 31. J. Žaba , 34. J. Žaba
0

Jasného hrdinu mělo sobotní utkání mezi domácími Pěčicemi a hostujícím Mělníkem. Stal se jím Antonín Kiceluk, který dvě branky vstřelil ještě před poločasem a v druhé půli zkompletoval hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Parádní vstup Pěčic do zápasu

Po nepovedeném zápasu v Zárybech si chtěli na domácím hřišti spravit chuť fotbalisté Pěčic. Za soupeře jim ale byl na jaře velmi silný tým Mělníka, který navíc šel do zápasu posílen domácím vítězstvím nad Starou Boleslaví. Od začíátku utkání ale byly aktivnější Pěčice, což také dokázaly přetavit ve vedoucí gól. Stalo se tak v 6. minutě po rohovém kopu, když se do míče opřel Tůma a nedal brankáři šanci. 1:0. I další minuty patřily domácím, kteří tentokrát navíc dokázali být střelecky úspěšní. V 17. minutě zvyšoval na 2:0 Král, který využil povedené kombinace u lajny a krásně se trefil zpoza vápna. Mělničtí znervózněli a domácí si mohli se slovy "už se hádaj!" mnout ruce. Ve 22. minutě už to bylo 3:0 - odkop jednoho z mělnických hráčů trefil pouze Hubače, od něhož se míč odrazil přímo do běhu Kicelukovi. Ten neměl problém obejít gólmana a vstřelit gól. Poté se ke slovu dostali i hosté a v 31. minutě sokázali snížit - Hubač odvrátil míč pouze na hranici vápna, kde byl připravený Žaba a ukrytou střelou překonal Dufka. Hned o pár minut později si ale domácí vzali tříbrankové vedení zpět. Kiceluk si postavil přímý kop z veliké dálky a bombou vymetl pavučinu. 4:1. Mělník ale ještě před odchodem do kabin dokázal vykřesat jiskru naděje, když to byl opět Žaba, kdo využil nepřesného Dufkova výkopu a křížnou střelou opět snížil. Strhující první půle tak nabídla 6 branek a vedení domácích v poměru 4:2.

 

 

 

 

Zápas ztrácí svou krásu

Velmi pohledný první poločas bohužel po přestávce nenašel své pokračování. Hostující tým přitvrdil, což si domácí nenechali líbit a zápas sklouznul v sérii ostrých zákroků, urážek a strkanic. Chvílemi to na hřišti vypadalo jako v zápasnickém ringu a fotbal plakal. Světlým momentem byla 70. minuta, kdy domácí pečetili svou výhru. Hattrick v té chvíli zkopletoval Kiceluk, který snadno dorazil do opuštěné brány míč odražený od tyče. Nekoncentrovaní hosté se už na žádnou korekci nezmohli, a tak odjíždějí domů s prohrou a pětigólovým přídělem. Domácí zaslouženě zvítězili 5:2.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pěčice
Michal Heřmanský - zraněný obránce: Pro nás důležité tři body v souboji s nepříjemným Mělníkem. A ještě snad důležitější je probuzení spícího střelce Kiceluka.

FC Mělník
Jiří Horvát - brankář: Začátek zápasu jsme prospali a od toho se odvíjel i zbytek zápasu. Sportovně musím přiznat, že nás Pěčice přehrály ve všech směrech a zaslouženě vyhrály.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: Švagr Tomáš - SVOBODA Richard, PEJŠA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.