3:2
(3:2)
8. D. Dvořák
44. L. Kympl (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

DBSK doma ubojoval vítězství


Branky


1. O. Klíma , 4. M. Merva , 21. P. Vynikal - 8. D. Dvořák , 44. L. Kympl (p.)
0

Povinné vítězství v boji o záchranu si na domácím hřišti připsali fotbalisté DBSK. Stalo se tak proti oslabenému týmu Řepína, který se čím dál tím víc propadá tabulkou k sestupovým pozicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jdou do vedení už v 1. minutě

Ani jeden z celků nemohl jít do důležitého utkání v boji o záchranu s dobrou náladou. DBSK totiž v minulém kole nezvládl zápas na půdě Lužce, jediným gólem prohrál a navíc přišel a dva vyloučené hráče. Řepín na tom byl ještě hůř, když dostal od Mělníka na domácím hřišti 6 gólů. Hosté navíc řešili výrazné problémy se sestavou, a tak se do branky dostal zkušený Staněk a v základní sestavě se po velmi dlouhé době objevil také David Kratochvíl, kterého můžeme vídat především v barvách hokejového Junioru Mělník. A ani tento zápas nezačal pro hosty vůbec dobře. Hned v 1. minutě se totiž Dolní Bousov dostal do vedení zásluhou Klímy, které o pár minut později pojistil brankou na 2:0 Merva. Úvodní přestřelku uzavřeli hosté, za něž se v 8. minutě trefil Dvořák. Na hřišti ale panoval jednoznačně domácí celek, který si vytvářel množství šancí, z nichž další proměnil ve 21. minutě domácí kapitán Vynikal. 3:1. Ještě před poločasem se ale Řepínští dokázali dostat zpět do hry, když nařízenou penaltu proměnil Kympl. Domácí tak i přes výraznou střeleckou převahu v poločase vedli o jediný gól.

Drama až do konce

Zatímco úvod první půle sliboval jednoznačnou podívanou, snížení v závěru jako by dodalo Řepínským síly. Hosté se tak tlačili dopředu, a i když byla převaha i nadálec na straně Dolního Bousova, domácí si nemohli být ničím jisti. Stačila jediná šance, aby jim vítězství proklouzlo mezi prsty. Domácí totiž nedokázali překonat gólmana Staňka ze žádného nadějného brejku a museli tak přečkat i závěrečný tlak hostí, na který přišel do pole i náhradní gólman Borecký. Nakonec se ale podařilo a všechny body zůstávají doma. DBSK se tak ke svému soupeři dotáhl se ziskem 15 bodů na jediný bod. Oba týmy tak zůstávají akutně ohroženy sestupem a musí se pokusit bodovat hned v příštím kole. Řepín se bude snažit na vlastním hřišti napravit reputaci proti Klíčanům a Dolní Bousov pojede k záchranářskému souboji do Kostelce nad Labem.

 

 



Ohlasy k zápasu


Dolnobousovský SK
Luděk Holub - trenér: Dobře rozehraný zápas, kdy jsme už v 1. minutě vedli 1:0 a ve 4. přidali druhou branku jsme si díky neproměněným šancím dost zkomplikovali. Do poločasu jsme přidali ještě jeden gól, ale po špatné rozehrávce v 8. minutě a penaltě ve 45. minutě se šlo do kabin za stavu 3:2. Druhou půli jsme měli převahu, soupeře do vážnější šance nepustili, ale pojistku do sítě se nám dát nepodařilo, a tak bylo utkání dramatické až do konce.

TJ Řepín
Radek Černý - útočník: Když dostanete rychlé góly, tak se těžko hraje. Soupeř potrestal naše chyby v obraně, i když si vypracovali spoustu jiných šancí, góly padly po našich chybách, které jsou školácké. Ve druhé půli jsme tlačili a soupeř hrozil z brejků, ale gól už nepadl. Utkání z naší strany docela odbojované. Na to, v jaké sestavě jsme nastoupili, tak to nebyl tak zlý výsledek, jen mě mrzí přístup některých hráčů.



Sestavy


Dolnobousovský SK
M. Stránský [-] - P. Kubeček [-] , V. Bíšek [-] , L. Zahrada [-] , P. Ježek [-] - P. Vynikal [-] , J. Kasal [-] (90. P. Havel [-] ) , F. Klíma [-] , M. Merva [-] (58. T. Šolc [-] ) , J. Hrdý [-] (58. J. Šolc [-] ) - O. Klíma [-] (67. R. Bartoň [-] )

TJ Řepín
J. Staněk [-] - M. Labuť [-] , V. Labuť [-] , D. Dvořák [-] , J. Salač [-] (19. J. Urbánek [-] ) , M. Matějček [-] , R. Černý [-] , L. Novák [-] (82. J. Borecký [-] ) , M. Chodúr [-] , L. Kympl [-] , D. Kratochvíl [-]

ŽK: 6. F. Klíma , 67. J. Kasal , 90. R. Bartoň - 57. D. Kratochvíl .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Stádník Vladimír - SVOBODA Richard, ŘIČICA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.