Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 10:15

17.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klíčany si smlsly na Lužci


Branky


0

V zápase prvního s posledním se žádné překvapení nekonalo. Domácí Klíčany od začátku ukazovaly, kdo je na hřišti lepším týmem a nakonec svému soupeři nasázely 7 branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól z první minuty určuje ráz zápasu

Spravit si chuť po nepovedeném zápase v Neratovicích, které je sesadil z prvního místa - to byl hlavní cíl zápasu pro domácí Klíčany v souboji proti poslednímu Lužci. Do sestavy hostů se pro tento zápas po zranění vrátili hned dva hráči - gólmanská jednička Tomáš Prislupský a po půl roce také Tomáš Roučka. V základní sestavě také opět dostali šanci dorostenci Kučera s Kerplem, kteří se pokusili nahradit M. Kučabu vypadnuvšího ze sestavy kvůli zraněnému kotníku. Překvapením v sestavě domácích bylo zařazení jindy stopera Jurčíka do obranné čtveřice. Od prvních minut utkání bylo patrné, že dnes nebudou mít hosté nárok. Klíčany totiž rozjeli svou kombinaci a hostující obrana neměla šanci útoky zastavovat. Na pohodě Lužeckým nepřidala ani první branka, která padla do jejich sítě už po minutě hry. Domácí Hájek zužitkoval rohový kop a bylo to 1:0. Absolutní herní převaha domácího týmu vedla k mnoha šancím, z nichž další tři skončily v Prislupského brance. Střelci byli postupně Javůrek, Marek a Předota a poločasové skóre se tak zastavilo na stavu 4:0.




Totální převaha pokračuje

Hosté nemohli jít do druhé půle s jiným cílem, než utkání důstojně dohrát, jelikož o nějakém zvratu nemohla být vůbec řeč. Vrásky jim ale opět přidělala hned první akce domácích znamenající zvýšení na 5:0. Klíčany si vytvářely další šance jako na běžícím pásu a při jejich zakončení nechávali vyniknout hostujícího brankáře, který se prezentoval skvělými zákroky. Dalších několik šancí pak skončilo odkopem obránců z brankové čáry. Hosté se ale sympaticky snažili o vstřelení alespoň jedné branky, k čemuž si také vytvořili některé příležitosti. Uhrovu střelu ale zastavila tyč a hlavičku Kučery brankář vytáhl nad břevno. Čisté konto ale domácí gólman Zamazal přeci jen neudržel. Postaral se o to střídající Peroutka, který vnesl do útočné fáze hostů svěží vítr a střelou z úhlu snížil. Poslední slovo, lépe řečeno dvě slova, pak patřila domácímu Hájkovi, který v rozmezí dvou minut zkompletoval hattrick a uzavřel na konečných 7:1.



Ohlasy k zápasu



AFK Eletis Lužec
Tomáš Prislupský - gólman: Do utkání jsme vstoupili špatně. Hned v úvodní minutě jsme inkasovali z rohového kopu. Klíčany to uklidnilo a potvrdily roli favorita. Téměř celý zápas měli domácí převahu, až na několik výpadků v podobě tyče Uhra a gólu Peroutky.



Sestavy


TJ Klíčany
J. Zamazal [-] - J. Musil [-] , M. Krimlák [-] (68. P. Dvořák [-] ) , Z. Malík [-] , T. Jurčík [-] (46. L. Pečeňa [-] ) - P. Hájek [-] , A. Marek [-] (60. P. Holý [-] ) , T. Buldra [-] , R. Šelicha [-] - A. Javůrek [-] (58. O. Macek [-] ) , J. Předota [-] -

AFK Eletis Lužec
T. Prislupský [-] - J. Lafek [-] , J. Kučaba [-] (55. P. Peroutka [-] ) - A. Kučera [-] (75. R. Levý [-] ) , R. Stejskal [-] (55. P. Tauchman [-] ) , M. Tauchman [-] , D. Tauchman [-] , J. Uher [-] - M. Rigo [-] - P. Kerpl [-] , T. Roučka [-] (79. F. Jirkovský [-] )

ŽK: 76. R. Šelicha .
Počet diváků: 96. Rozhodčí: Laštovička Stanislav - ŘÍHA Jaroslav, SANDEV Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.