L. Knaute 15. (p.)
P. Ehl 55.
3:0
kont.
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spokojený trenér Kumpan: "Přenesli jsme si pohodu z posledních přípravných zápasů i do prvního mistráku."


Branky


15. L. Knaute (p.) , 55. P. Ehl
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu lépe vstoupili domácí, první čtvrthodinu byli jasně lepší. Několik příležitostí zůstalo neproměněno, ale do zaslouženého vedení šli sezemičtí po 15 minutách z pokutového kopu, který proměnil Knaute po podražení Ehla. Po inkasovaném gólu se hosté tlačili více do útoku, ale tři velmi dobré příležitosti neproměnili. Sezemičtí odpověděli šancí na konci první půle, ta zůstala ale také neproměněna.

 

Do druhé půle vstoupili lépe hosté, ale hned v úvodu z vyložené šance přestřelili sezemickou branku. Vzhledem k nepříznivému stavu se choltičtí tlačili hodně dopředu, ale kromě asi dvou nebezpečných střel zpoza vápna se už do gólové šance nedostali. Naopak udeřilo na druhé straně, kdy Knaute pěkně potáhl akci po pravém křídle, naservíroval do středu Ehlovi, který ale v souboji s hostujícím bekem minul, míč ale došel až na zadní tyč, kde ho do prázdné branky doklepl Lába. Hosté se museli tlačit ještě více dopředu, uklidnění domácí hlídali náskok a využívali okének v hostující obraně k brejkům. Další pojistka v podobě gólu z domácí strany nepřišla a aktivita hostů končila před domácím velkým vápnem, takže se už do konce utkání stav nezměnil.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Sezemice
Ondřej Kumpan, trenér: Jsme rádi, že jsme si pohodu z posledních přípravných zápasů přenesli i do prvního mistráku a vstoupili jsme do jara vítězně. Náš omlazený tým podal solidní výkon, za který je třeba ho pochválit. Choltice ale nebyly odevzdaným soupeřem, byly nebezpeční a s výsledkem se snažily něco udělat. Přesto si myslím, i vzhledem k počtu šancí, že je naše vítězství zasloužené.




Sestavy


TJ Spartak Sezemice
M. Levinský [-] - L. Borovec [-] , J. Dědič [-] , M. Popílka [-] , A. Blažek [-] - Z. Lába [-] , P. Fous [-] , O. Mráz [-] , J. Plecháč [-] (71. M. Ráliš [-] ) - L. Knaute [-] , P. Ehl [-] (84. V. Tláskal [-] )

TJ Slavoj Choltice
R. Zářecký [-] - M. Hudec [-] , J. Kohoutek [-] (46. R. Chudomel [-] ) , R. Peml [-] (72. M. Cvejn [-] ) , J. Hlaváček [-] - J. Jeřábek [-] , T. Urbanec [-] , J. Kohoutek [-] - J. Adam [-] , T. Blažek [-] , M. Hošek [-] (57. Š. Bolek [-] ) -

ŽK: 86. L. Knaute - 15. J. Hlaváček , 55. R. Chudomel , 69. J. Kohoutek , 88. M. Hudec .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Čech Karel - ŠLOR Robert, KLÍR Jonáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.