FOTO: Tachovský bodový sběr nekončí


0

Sestupující Most vedl nad svým soupeřem 2:1, ale Tachov během minuty otočil skóre a raduje se z další tříbodové výhry. FOTO: FB Baník Most

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nerozhodla

Tachov vstoupil do utkání nesmírně aktivně a brzy byl odměněn. Vaněček převzal míč a nasadil Divkovičovi jesličky – 0:1. Most se v úvodu jen vzácně dostával k míči. Divkovič si pohlídal střely Kropáčka i Dvořáka, zlikvidoval i střelu Hoffmanna. A tak udeřili v 18. minutě domácí ze své první šance zápasu. Hejdovo zakončení vyrazil Houdek jen k Jindráčkovi, který už si věděl rady – 1:1. V další rodící se šanci zastavil Kasala s Koudelkou přísně posouzen ofsajd. Most ožil, další velkou šanci ovšem měl na druhé straně Knakal, kterému však Divkovič dobře zmenšil střelecký úhel. Rozhodčí pak neposoudil zákrok Divkoviče, kdy vyrazil proti Dvořákovi, jako hru rukou mimo vápno, vyrovnaný první poločas tak dospěl ke svému konci.

Tachovská silná minuta

Oba týmy připravily do druhého dějství po jedné změně. V 52. minutě měl velkou příležitost domácí Koudelka, proti Houdkovi neuspěl. Hostující brankář dobře zasáhl i proti Jindráčkovi a do třetice znovu Houdek – v 55. minutě dokázal zastavit na brankové čáře tečovaný centr Kasala. V 63. minutě už se domácí radovali. Koudelka prokázal, že je zřejmě ze slušného oddílu, našel přesným pasem Kasala a ten poslal Most do vedení 2:1. Tachovské pak proti Belejovi podržel Houdek, neuspěl ani Kasal. A tak z protiútoku udeřil Šácha. Jeho tečovaná rána šla do protipohybu Divkoviče – 2:2. A za pár sekund na to už hosté vedli! Stružka poslal centr na Vaněčka, který se natlačil k míči a upravil na 2:3. Opařený Most mohl následně inkasovat ještě z kopačky Kropáčka, který nepřetavil centr Vaněčka v branku. V 77. minutě pak Vaněček napálil břevno, dílo mohl dokonat Hradecký, ale trefil jen náručí brankáře. Most se snažil, ale na srovnání už nedosáhl.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí? A co výkon jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit!

 



Ohlasy k zápasu


Mostecký fotbalový klub
Stanislav Hofmann (trenér): "Opět jsme zaspali začátek a dostali rychle branku. Pak se hrál vyrovnaný zápas, hráli jsme velice dobře kombinačně, vytvářeli si šance a otočili na 2:1. Poté ale nastalo nějaké uspokojení a dostali jsme slepené branky. Na to jsme Tachov zatlačili do defenzivy, měli jsme několik šancí, například Michal Belej šel sám na bránu a trefil brankáře, Kasal ze dvou kroků také gólovku neproměnil, výsledkově jsme tak zápas nezvládli, ale herně to bylo dobré. Bohužel, nedáváme branky, to je náš největší problém. Výborně zahrál David Čada na defenzivním záložníkovi, poslední čtvrthodinu pak hrál stopera."

FK Tachov
Pavel Vaigl (trenér): "Kluci za tím šli, rozhodla naše vůle po vítězství. Musím ale uznat, že soupeř byl velice kvalitní, k nám se přiklonilo i štěstí. Most chválím, je velice dobrý v soubojích jeden na jednoho. První čtvrthodina od nás byla perfektní, pak jsme dostali gól a Most byl o kapánek lepší, my byli všude pozdě. Ve druhé půli jsme prohrávali 1:2, ale dali jsme šťastně na 2:2 a chvíli na to po nádherné akci otočili. Pak už jsme to udrželi. Za stavu 2:1 měl soupeř šance, kdyby je dal, už jsme to neobrátili. Uhráli jsme to kolektivně, oba stopeři si splnili svoje - Knakal s Matasem."



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šedivka Ondřej - Vodrážka, Kvaček.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.