1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 10:15

25.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Převýšov nezachytil začátky obou poločasů


Branky


0

Domácí nechal utéct Dobrovici do tříbrankového vedení a stačili už jen snížit. "Vyhráli jsme zaslouženě, jsem rád, že jsme si poradili s místním malým hřištěm," byl po utkání spokojen trenér Dobrovic Hejno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První minuta a gól!

V zápase týmů ze středu tabulky obhajoval celek Dobrovice vítězství 3:0 z podzimního setkání. No a hosté začali naprosto špičkově. Převýšovský bek zaváhal při odkopu, hosté získali míč, přehráli hru na levou stranu k Justovi, ten se uvolnil na hranici velkého vápna a zavěsil nádherný gól na druhou tyč 0:1 už v první minutě! Domácí to ale neposadilo na zadek, snažili se hrát aktivně, ale Bartoš vyloženě gólové šanci nečelil, míče mířící do vápna si v poklidu sbíral. Dobrovice hrála trpělivě a čekala na chyby soupeře.

Sodoma zařídil hostům pohodlný náskok

A úvod druhé půle opět patřil svěřencům trenéra Hejna. První přečíslení v 50. minutě hostům ještě zvýšení na 2:0 branku nepřineslo, ale následný roh už ano. Po něm se totiž prosadil Sodoma dorážkou po Soběslavově hlavičce, když brankář míč jen vyrazil a ze skrumáže vyšel vítězně dobrovický útočník - 0:2. A za dvě minuty se opět prosadil Sodoma, kdy vzal na sebe zodpovědnost po kombinaci, navedl si míč na střed na pravačku a z přibližně dvaceti metrů se trefil velmi šťastnou, skákavou střelou přesně k tyči - 0:3. Převýšovský kouč Hrabík zareagoval dvojitým střídáním. V 60. minutě domácí snížili Vyšehradem, který se protlačil k míči po rohovém kopu a rozvlnil nekompromisně síť – 1:3. Z následných šancí už do konce zápasu branka nepadla, i když k ní oba týmy měly blízko. Dobrovice tak sebrala ze zápasu tři body a odskočila protivníkovi v tabulce.

Po rohovém kopu se prosadil Sodoma dorážkou po Soběslavově hlavičce, když brankář míč jen vyrazil a ze skrumáže vyšel vítězně dobrovický útočník - 0:2. Za dvě minuty se opět prosadil Sodoma, kdy vzal na sebe zodpovědnost po kombinaci, udělal kličku protihráči a z přibližně dvaceti metrů se trefil šťastnou, skákavou střelou přesně k tyči - 0:3.



Ohlasy k zápasu


SK Převýšov
Petr Hrabík (trenér): Připravujeme...

FK Dobrovice
Petr Hejno (trenér): "Just dal nádhernou rychlou branku. Pak jsme se bránili, soupeř byl kvalitní, prvních dvacet minut nás zmáčkl a vytvořil si tlak, ale žádnou stoprocentní gólovku neměl. Zůstalo jen u náznaků, kdy nás podržel brankář, nebo to naše obrana zvládla. Druhou půli na nás Převýšov opět vlétl, měl nasazení, elán, ale góly jsme dali my. Po snížení na 1:3 to bylo takové nahoru dolů, ale zápas už jsme zvládli. Na gólovky jsme v utkání vyhráli tak 7:3, domácí měli za stavu 1:3 tak dvě, ale my více. Takže myslím, že po fotbalové stránce jsme vyhráli zaslouženě, jsem rád, že jsme si poradili s místním malým hřištěm, když jsme hráli jednodušší fotbal a gólově se prosadili. Těžko se mi chválí jen jeden hráč, ale tentokrát dávám na hráče utkání Sodomu, dal dva góly a pomohl nám."



Sestavy


SK Převýšov
J. Stejskal [-] - P. Veselka [-] (55. E. Týfa [-] ) , J. Jarkovský [-] , L. Vyšehrad [-] , J. Špidlen [-] - P. Novák [-] (55. R. Doležal [-] ) , J. Urbanec [-] , T. Labík [-] , J. Vobejda [-] (77. J. Bláha [-] ) - T. Bastin [-] (68. J. Labík [-] ) , P. Nworah [-] (60. T. Sedláček [-] )

FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - O. Soběslav [-] , P. Lukáš [-] , J. Váňa [-] , J. Novák [-] - J. Just [-] (70. P. Bernát [-] ) , T. Osvald [-] , J. Krystan [-] , J. Rudolf [-] (90. Š. Hodač [-] ) - J. Sodoma [-] (84. F. Březina [-] ) , M. Volf [-] (75. D. Miškovský [-] )

ŽK: 77. T. Labík , 84. E. Týfa .
Hráči zápasu: J. Sodoma .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Šedivka Ondřej - DUJSÍK Jiří, KVAČEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.