2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2016 15:00

21.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dvě červené karty, dvě branky domácích v samém závěru utkání


Branky


90. D. Brunclík (p.) , 95. Z. Zmeškal
0

Nevšední duel sehráli takřka sousedé v tabulce na kolínském hřišti. Hosté hráli od 60. minuty ve výhodě jednoho muže v poli, ale v 88. minutě přišel penaltový faul brankáře Benátek, červená karta i pro hosty a co je hlavní - proměněná penalta Brunclíkem. V nastavení si pak domácí pojistili tříbodový zisk další trefou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sivrič ani Škarecký své šance neproměnili

Zápas domácího Kolína s Benátkami byl klasickým zápasem dvou mužstev, které obě potřebují body jako sůl, aby unikla co nejdále od sestupových vod. Dosavadní jarní bilance přitom hrála do karet o něco více Kolínu, který dokázal v minulém kola doma poměrně překvapivě porazit Převýšov. Naopak Benátky vstoupily do jarní části sezóny prohrou, nutno ovšem podotknout, že s lídrem tabulky Chrudimí. První velkou šanci v utkání si vytvořili hosté, konkrétně to byl Sivrič, kterému nabídl šanci nepovedenou rozehrávkou Kouřil. Fotbalista s ligovými zkušenostmi ale branku netrefil. Šest minut po něm zakončoval po centru z pravé strany kapitán hostí Škarecký, jeho pokus skončil nad bránou. A tím výčet větších šancí prvního poločasu končí, o poločase tak zůstalo skóre bez gólů.

Veselovského nedisciplinovanost rozhodla

Ve druhém poločase se toho na dlouhou dobu nic nezměnilo a zdálo se, že zápas spěje pravděpodobně k penaltám. Po necelé hodině hry jej ale výrazně ovlivnil domácí Šourek, který se nechal v rozmezí dvou minut kvůli dvěma žlutým kartám vyloučit. Kolín se tak ocitl rázem v početní nevýhodě, kterou v zápětí málem využil Škarecký. Jeho hlavičkový pokus ale skončil na Vízkovi a dorážku pak mezi tři tyče nevměstnal. Čtvrt hodiny před koncem pálil povedeně pod břevno Sedláček, ani jeho pokus ale na Vízka nestačil. V osmdesáté šesté minutě byly síly na hřišti vyrovnány. Benátský brankář Veselovský totiž nepochopitelně sestřelil Brunclíka a po okamžité červené kartě mířil pod sprchy. Domácí navíc kopali penaltu, k jejíž exekuci se postavil sám faulovaný a náhradního brankáře Michňu prostřelil – 1:0. V úplném závěru pak mohl skóre navýšit Fusek, povedlo se mu ale jen přestřelit prázdnou branku. Přesto se diváci ještě jednoho gólu dočkali. V poslední minutě zápasu utekl hostující obraně Zmeškal a upravil skóre na konečných 2:0.

FOTO: Jan Jack Kobzan (http://jacklin.rajce.idnes.cz)



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Kolín
Tomáš Staněk (pro fkkolin.cz): "Splnili jsme cíl, chtěli jsme šest bodů ze dvou domácích utkání a ty máme. Nicméně dnes jsem z výkonu velmi zklamaný, protože to byl asi nejhorší zápas, který jsme pod mým vedením odehráli. Chybí nám hlavně klasický útočník, abychom dokázali rozbít blok soupeře. Na konci byla důležitá naše kondice, protože jsme dokázali hrát i v deseti."

SK Benátky nad Jizerou
Vladimír Sedláček (pro www.kopanabenatky.cz): „Myslím si, že jsme odehráli slušný zápas. Na Kolín jsme byli připraveni, měli jsme o něm nějaké informace. Bylo to utkání o šest bodů, avšak bez vstřelené branky se nedá vyhrát. Právě střílení gólů je naším velkým problémem. Vypracujeme si dostatek šancí, které ale nejsme schopni proměnit. Právě tohle byl základ toho, že jsme v Kolíně nezvítězili. Pak je tu ale i zkrat brankáře Veselovského, který je pro mě nepochopitelný a neomluvitelný. Jeho jednání rozhodlo celý zápas. Nedokážu si to vysvětlit. Zkušený prvoligový brankář mladoboleslavského týmu takto degraduje výkony svých spoluhráčů. Zbytečně jsme tak přišli o body, jejichž získání nás stojí moc sil."



Sestavy


SK Sparta Kolín
P. Vízek [-] - M. Kouřil [-] , L. Seifert [-] (72. J. Biško [-] ) , D. Nešpor [-] , P. Šourek [-] - M. Jelínek [-] , D. Brunclík [-] , D. Fusek [-] , V. Hron [-] - D. Veselý [-] (92. Z. Zmeškal [-] ) , J. Kučera [-] (67. P. Němeček [-] ) -

SK Benátky nad Jizerou
R. Veselovský [-] - M. Horák [-] , G. Mendy [-] (90. L. Michňa [-] ) , J. Sudek [-] (70. J. Kořínek [-] ) , M. Karásek [-] - M. Škarecký [-] , M. Sivrič [-] , R. Lukeš [-] , M. Sedláček [-] , S. Smetana [-] - C. Ezeala [-] (86. M. Korec [-] ) -

ŽK: 27. M. Jelínek , 58. P. Šourek , 60. P. Šourek , 94. J. Biško . ČK: 88. R. Veselovský .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Váňa Josef - DUCHOŇ Ivo, ŽÁKOVÁ Dagmar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.