Z. Šváb 28.
J. Muž 54. (p.)
J. Muž 69.
M. Muž 73.
J. Bojko 84.
5:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:00

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jistebnice nedala na domácím hřišti Záhoří šanci


Branky


28. Z. Šváb , 54. J. Muž (p.) , 69. J. Muž , 73. M. Muž , 84. J. Bojko - 9. T. Blažek , 90. T. Blažek
0

Zajímavý souboj viděli diváci v Jistebnici, kam přijelo Záhoří. To v minulém kole překvapivě zvítězilo, ale v Jistebnici úspěšné nebylo. Ačkoliv vedlo 1:0 tak nakonec podlehlo vysokým rozdílem 2:5.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase byl stav nerozhodný

První šance přišla brzy. A to hned po pár vteřinách hry. Martin Muž rozehrál přímý kop za obranu na Švába a ten jen o kousek minul míč. O minutu později přišla další šance. Trpkův centr lízl hlavou Jan Muž, ale mimo. Šestá minuta a opět v šanci domácí. Mrzena poslal míč na Tomáše Maňáka, ten posouvá na Trpku, jenž centruje, ale Podzimkovo zakončení míří mimo. O tři minuty později o sobě dali vědět také hosté a hned gólově. Švec dal pomalou přihrávku a vyslal tak do samostatného úniku Tomáše Blažka, který prostřelil kotalíka. Po čtvrt hodině hry vyslal zpoza vápna střelu Trpka, ale pouze do náruče gólmana Řeřichy. O dvě minuty později se domácí dožadovali penalty, ta však odpískána nebyla. Přesto se jim podařilo zakončit a po rohovém kopu trefil břevno Tomáš Maňák. V devatenácté minutě špatně Řeřicha vykopl, ale Švábův pokus do prázdné branky mířil nad. Další dvě minuty na to zněla konstrukce branky za Řeřichovou znova. Po Trpkově vybídnutí střílel Martin Muž pouze do tyče. Poté už Jistebnice vyrovnala. Zdeněk Šváb se prokličkoval od poloviny hřiště až k brance a přesnou trefou nedal Řeřichovi šanci. Domácí pokračovali v dobrém výkonu a do konce poločasu mířil nad branku ještě Trpka. Poločas tak skončil nerozhodně 1:1.

Jistebnice rozhodla o vítězství ve druhém poločase

Druhá půle začala podobně jako ta předchozí. Domácí byli stále aktivnější, ale tentokrát už přidávali i branky. V 54. minutě dostal Šváb uličkou krásnou přihrávku od Martina Muže, ale v pokutovém území je faulován a následovala penalta. K ní se postavil Jan Muž a suverénně proměnil. Jistebnice se tak dostala do vedení. Pak utekl Šváb po lajně, předal Švecovi, ale jeho pokus byl zblokován. V 65. minutě další šance domácích. Po kráné přihrávce šel do brejku Martin Muž, ale nakonec zakončil vedle. O čtyři minuty později skórovala Jistebnice potřetí. Švec našel Švába, který centroval na zadní tyč, kde číhal Jan Muž, zpracoval a přesně zakončil. Přišla 73. minuta a už čtvrtá branka Jistebnice. Jan Muž poslal po lajně Trpku, ten nacentroval na zadní tyč, kde byl tentokrát Martin Muž a ten pohodlně zavěsil. Šest minut před koncem přišel brejk domácích tří na jednoho, Jan Muž předal Jakubu Bojkovi, který byl na hřišti pár minut a vstřelil pátou branku svého týmu. Pak mohlo Záhoří snížit, ale Píchovu střelu perfektně vyrazil Kotalík. Už v devadesáté minutě chybuje na polovině Jan Muž, který poslal míč na Cibocha, ten z první našel Tomáše Blažka a ten nedal Kotalíkovi žádnou šanci. Poté už se v utkání nic nestalo a domácí zcela zaslouženě zvítězili 5:2.



Sestavy


1.FC Jistebnice
V. Kotalík [-] - D. Bojko [-] , V. Podzimek [-] (79. J. Bojko [-] ) , M. Muž [-] (85. R. Svoboda [-] ) , M. Maňák [-] , J. Muž [-] , Z. Šváb [-] (86. L. Stibor [-] ) , T. Maňák [-] , J. Švec [-] , M. Mrzena [-] , R. Trpka [-]

TJ Sokol Záhoří
J. Řeřicha [-] - J. Sova [-] , J. Volf [-] , M. Hendrych [-] , M. Kvěch [-] (48. S. Zoch [-] ) - J. Sádlo [-] , O. Hanus [-] , M. Zoch [-] , P. Ciboch [-] , R. Machatý [-] (62. L. Pícha [-] ) - T. Blažek [-] -

ŽK: 41. M. Mrzena , 70. Z. Šváb , 72. T. Maňák - 35. M. Zoch , 38. J. Volf , 54. J. Sádlo , 65. L. Pícha .
Místo: Jistebnice. Počet diváků: 90. Rozhodčí: HAVLÍK Vojtěch - BLAŽEK Vladislav, PINC Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.