1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kestřany si vezou bod z Bělčic


Branky


0

Další zápas mezi týmem ze shora tabulky a týmem hrající o sestup. Opět se potvrdilo, že poslední zápasy často vyhrávají nebo aspoň bodují outsideři. Tento zápas je tomu příkladem. Kestřany berou bod z Bělčic za remízu 1:1. Podívejte se také na fotky od Petra Hroníka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Karel Hanzlík neproměnil penaltu

V zápase s houževnatým soupeřem hrajícím o záchranu si Bělčice i přes velké množství zkažených přihrávek dokázaly připravit dostatek velkých příležitostí ke vstřelení branky včetně penalty, ale domácí střelecká nemohoucnost a štěstí na straně hostů rozhodli o dělbě bodů. Po vlastně jediné střele Kestřan na branku domácích nakonec musely Bělčice dotahovat a k vyrovnání jim pomohla až velká hrubka Kestřan, protože Bělčice by snad branku nevstřelily, i kdyby se hrál ještě jeden zápas. I když Bělčice vlastně od začátku kazily hodně přihrávek a dostávaly tak soupeře do hry, mohl již ve 4. minutě Ondřej Páca otevřít skóre, jenomže branku přestřelil. Další příležitosti měli Hanzlík a Řezáč, ale střeleckou impotenci Bělčic v prvním poločase korunovala Hanzlíkem neproměněná penalta ve 30. minutě. A tak skončil poločas bezbrankovou remízou.

Bělčice ještě mohly přijít i o remízu

Ve druhém poločase Bělčice pokračovaly v rozpačitém výkonu včetně zahazování šancí, když Páca pálil v 58. minutě pouze do gólmana a hosté v 63. minutě potrestali po domácí teči do ofsajdového postavení jedinou střelou Patrika Viktory na branku Bělčic. Bělčický následný tlak vyvrcholil v 77. minutě hrubou chybou stopera, jenž usměrnil centr hlavou směrem na opuštěnou branku a Ježek měl již snadnou práci s vyrovnáním. Vítězství v tomto zápase Bělčice měly asi zapovězeno, protože když už  překonaly hostujícího gólmana Drahoše v 78. a 85. minutě, nahradil ho v opuštěné brance v obou případech obránce, kterého domácí tým pouze nastřelil.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělčice
Josef Říský, vedoucí mužstva: I když jsme neodehráli špatné utkání, nemůžeme říci, že by někdo vyčníval z průměru a dokázal strhnout ostatní k lepšímu výkonu. Většina hráčů se potýkala s mnoha nepřesnostmi hlavně při zakládání akcí a ve finálním zakončení. Pozitivem bylo myslím to, že i když se herně celému mužstvu nedařilo a po ojedinělé střele jsme prohrávali, kluci to nezabalili, donutili soupeře chybovat a až dokonce zápasu bojovali mnohdy i sami se sebou, aby na vítězství dosáhli.

TJ ZD Kestřany
Miroslav Masner, hráč: Do Bělčic jsme přijeli alespoň částečně odčinit ztrátu bodů z Vacova. Věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého, protože v Bělčicích je vždy hodně bojovná atmosféra. Po celý zápas měli domácí navrch. V prvním poločase neproměnili penaltu. Nám se nedařilo dát do hry trochu klidu a hodně jsme zmatkovali. V 63. minutě dal náš hráč Viktora první branku v utkání. Bohužel za 14 minut vyrovnal domácí Ježek. Tento gól musím vzít na sebe. Po nedorozumění s brankářem jsem hlavičkou přihrál na kopačky skórujícího hráče.... Za to se musím klukům omluvit. Posledních 10 minut jsme pouze bránili.... Nakonec zlatý jeden bod.



Sestavy


TJ Sokol Bělčice
M. Burian [-] - M. Hevera [-] , L. Krameš [-] , K. Zeman [-] , V. Mach [-] (61. P. Burian [-] ) - M. Ráž [-] (81. L. Sejkora [-] ) , O. Páca [-] , A. Ježek [-] , J. Říský [-] - J. Řezáč [-] (46. J. Cibulka [-] ) , K. Hanzlík [-]

TJ ZD Kestřany
P. Drahoš [-] - M. Kinský [-] , J. Voráček [-] (60. M. Valach [-] ) , M. Keclík [-] , V. Průcha [-] , P. Valach [-] , M. Pavlíček [-] , M. Pospíšil [-] , P. Viktora [-] , M. Masner [-] , R. Keclík [-] (66. M. Lebeda [-] )

ŽK: 55. J. Říský - 64. M. Pavlíček , 73. M. Masner , 79. P. Valach .
Hráči zápasu: M. Pavlíček , P. Drahoš .
Místo: Bělčice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Katolický Slavomír - PETRIČÁK Daniel, HORNÁT Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.