Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště deklasovalo Štěkeň osmi góly


0

Hradiště potvrdilo, že nemá konkurenci. V minulé sezóně sestoupilo a teď to vypadá na návrat do I.A třídy. Zato Štěkeň je s 59 obdrženými brankami druhým nejhůře bránícím mužstvem. Nyní jí patří poslední místo a zápas první s posledním dopadl více než jednoznačně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradiště vstřelilo 5 gólů za poločas

Hned od hvizdu pana rozhodčího Františka Bumby byl vidět, že Hradiště jde jednoznačně pro vítězství. Hned v 1. minutě otevřel brankový účet Hradiště David Čejka po kombinační akci střelou z levé strany. Ve 3. minutě zvýšil Jan König (hráč 19. kola). Takže diváci, kteří se zdrželi na pivu nebo na klobáse přišli o 2 rychlé branky. Hráč 21. kola Marek Šafárik přidal ve 12. minutě branku 3:0. Potom se hosté trochu dostali do hry, jenže opět udeřili domácí. Po pěkné kombinační akci ve 32. minutě zvýšil Libor Pichlík. A na konečných 5:0 pro první dějství upravil Michael Chassard. Hráči Hradiště si v tomto zápase dělali, co se jim zachtělo.

Slavíček na nic nečekal

Jak začala první půlka, tak začala i ta druhá. Hned ve 48. minutě svým druhým gólem v zápase zvýšil Marek Šafárik na 6:0. Po kombinační akci v 55. minutě ve vápně vystřelil Pavel Žalud – 7:0. Hosté se dočkali aspoň čestného zásahu Václavem Páníkem 7:1. Poslední slovo měli, ale opět domácí. V 85. minutě Marek Šafárik vystřídal dorostence Adama Slavíčka a ten po 2 minutách na hřišti vstřelil branku na konečných 8:1.

Štěkeň v příštím kole čeká opět silný soupeř a to v podobě Chelčic. Hradiště jede do Sousedovic, které měly toto kolo volné, tak je nečeká nic lehkého.



Ohlasy k zápasu


TJ Hradiště
Alois Švarc, předseda: Kluci odmakali celých 90 minut, což je vidět i z výsledku. Na postup zatím nemyslíme, uvidíme, co přinesou další kola. Z tohoto výsledku těžko někoho vyzdvihovat, všichni hráči podali dobrý výkon.




Sestavy


TJ Hradiště
M. Kaška [-] (72. P. Novotný [-] ) - L. Vyrostek [-] (80. L. Mužík [-] ) , M. Chassard [-] , T. Žalud [-] , P. Žalud [-] - J. König [-] , M. Čítek [-] , D. Čejka [-] , T. Rybár [-] (76. L. Hubička [-] ) - M. Šafárik [-] (85. A. Slavíček [-] ) , L. Pichlík [-] -

TJ Otavan Štěkeň
T. Řezníček [-] - J. Kovář [-] , A. Kotrba [-] , P. Pletka [-] , M. Havránek [-] , P. Vojík [-] , V. Páník [-] , M. Kešner [-] , D. Horňák [-] (68. O. Michálek [-] ) , V. Čížek [-] , M. Čížek [-]

ŽK: 55. M. Chassard - 33. J. Kovář , 50. D. Horňák , 81. V. Páník .
Místo: Hradiště. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bumba František - KREJNÍK Petr, ŠTĚRBA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.