4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká domácí výhra, Hradiště bylo efektivní v zakončení


Branky


44. M. Čítek (p.) , 48. L. Pichlík , 54. D. Čejka , 71. M. Čítek
0

Bělčice oproti tomu své šance nevyužily...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Bělčice
Josef Říský: Odehráli jsme dobrý první poločas, ve kterém jsme byli aktivnější, ale bohužel jsme nedokázali proměnit své tři dobré příležitosti. Domácí jsme prakticky k ničemu nepustili, až na rychlý brejk po naší šanci v poslední minutě prvního poločasu, když jsme soupeři nabídli lacinou penaltu a vedení do šatny. Bohužel se opakovala situace z podzimu, kdy jsme s tímto soupeřem během několika minut inkasovali tři branky. Hned po přestávce neviděl pomezní dvoumetrový ofsajd a domácí udeřili podruhé a ještě se při zákroku zranil gólman Burián. Tato druhá branka byla pro výsledek utkání nakonec rozhodující. My jsme to sice nezabalili a snažili se ještě něco s výsledkem udělat, ale i když jsme domácí zatlačili na jejich polovinu, nedokázali jsme dostat míče do nebezpečných prostorů před brankou, abychom mohli zakončit. Naopak soupeř dokázal využít našich nepřesností v rozehrávkách a nekompromisně naše chyby do otevřené obrany trestal. Nejprve v 53. minutě a pak v 70. minutě uzavřel na konečných 4:0. My jsme byli bohužel v zakončení neškodní a domácí stoprocentně využili vše, co jsme jim nabídli.



Sestavy


TJ Hradiště
V. Lapeš [-] (46. M. Kaška [-] ) - L. Vyrostek [-] , M. Chassard [-] , J. Vepřovský [-] , L. Hanus [-] - J. König [-] , M. Čítek [-] , D. Čejka [-] (61. L. Hubička [-] ) , T. Rybár [-] - M. Šafárik [-] (86. O. Novotný [-] ) , L. Pichlík [-] (80. M. Kunt [-] ) -

TJ Sokol Bělčice
M. Burian [-] (50. M. Kočovský [-] ) - P. Burian [-] (53. V. Mach [-] ) , L. Krameš [-] , M. Hevera [-] , K. Zeman [-] - O. Páca [-] , A. Ježek [-] , J. Cibulka [-] , M. Ráž [-] - K. Hanzlík [-] , J. Řezáč [-] (68. L. Krameš [-] )

ŽK: 70. J. König - 48. M. Hevera .
Místo: Hradiště. Počet diváků: 116. Rozhodčí: Žurek Roman - MRÁZ Marek, MRÁZ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.