3:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 13:30

26.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osek si remízou ve Vodňanech zajistil záchranu!


Branky


26. J. Varyš (p.) , 52. O. Vítovec , 82. J. Rauscher - 13. J. Mráz , 29. J. Hájek , 90. T. Hřebejk
0

Drama až do samotného závěru sezóny, co se týče sestupových bojů, zažívali hráči osecké rezervy. V duelu s Vodňany se jim podařilo vybojovat bod, který pro ně má nakonec cenu zlata.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro Osek...

Osek potřeboval v tomto zápase bezpodmínečně bodovat, aby se udržel v soutěži. Nečekalo ho však vůbec nic lehkého, do cesty se mu totiž postavily velice silně Vodňany. Hosté vstoupili do utkání velmi aktivně a zásluhou toho se dostali poměrně brzy do vedení. Ve 13. minutě se dokázal prosadit Mráz, který si v pokutovém území zpracoval těžký balón a rozvlnil síť za zády brankáře Budína, 0:1. Osečtí si posléze vytvořili ještě několik slibných šancí, ale ani jednu z nich využít nedokázali. Následně byli blízko vyrovnání domácí, ale Vokatý se se svou šancí nepopasoval dobře a gól vstřelit nedokázal. To však již neplatilo o Varyšovi, který ve 26. minutě srovnal misky vah z pokutového kopu, 1:1. Tento stav však na ukazateli skóre nevydržel příliš dlouho, jelikož ve 29. minutě si hosté vzali své vedení zpět, když se trefil Hájek, 1:2. Tento stav vydržel až do konce prvního poločasu.

Gólman Hřebejk se postaral o vyrovnání...

Do druhého poločasu vstoupili domácí s odhodláním se stavem zápasu něco udělat, což bylo patrné hlavně z jejich herního projevu. Vodňany převzaly otěže zápasu do svých rukou a svého soupeře začaly přehrávat. Tlak domácích se gólově projevil v 52. minutě, kdy bylo opět vyrovnáno. Úspěšným střelcem se stal Vítovec, 2:2. Následně se domácí poprvé v zápase ujali vedení, o které se svou brankou z 82. minuty postaral Rauscher, 3:2. Když už vše nasvědčovalo tomu, že všechny body zůstanou ve Vodňanech, přihlásil se o slovo hráč, od nějž se to asi očekávalo nejméně. V nastaveném čase se stala ojedinělá věc, když se mezi střelce zápasu zapsal hostující gólman Hřebejk, který poslal míč do sítě parádní střelou, 3:3. Touto trefou se Osek udržel na 11. místě tabulky a definitivně tak zažehnal nebezpečí sestupu!



Ohlasy k zápasu


FK Vodňany
Václav Hrachovec (trenér): Do utkání jsme nevstoupili moc dobře, soupeř byl aktivnější, potřeboval vyhrát, aby se zachránil a měl v sestavě nějaké posily z áčka, ale druhou půli se náš výkon zlepšil a jsem rád, že jsme utkání odehráli se ctí, takže nemůže dojít k nějakým spekulacím, bohužel jsme ale inkasovali v 92. minutě po standardní situaci, kdy vyrovnal hostující brankář.

TJ Osek B
Radim Kuneš (hráč): Ve Vodňanech jsme začali velice aktivně a ve 13. minutě se trefil Mráz, který si ve vápně zpracoval těžký míč a přesně zamířil. Hráli jsme stále ofenzivně a vytvořili si několik slibných šancí, ty jsme ale nevyužili. Hosté naši branku ohrožovali ojediněle, ale jejich největší šanci nevyužil Vokatý. Ve 26. minutě hosté srovnali, když se z ,,penalty,, trefil Varyš. My jsme odpověděli již ve 29. minutě, kdy se trefil po rohovém kopu osamocený Hájek. Ve druhém poločase domácí převzali otěže hry a byli lepším týmem. Svůj tlak korunovali po našich chybách dvěma góly z 52. a 82. minuty. S výsledkem zápasu jsme se nechtěli smířit, vrhli jsme svoje síly do útočení. To se nám odměnilo v 90. minutě, kdy se po nákopu z poloviny hřiště ve vápně míč odrazil k našemu gólmanovi Hřebejkovi, který se parádně opřel do míče a svoji trefou rozhodl o našem konečném 11. místě v tabulce.



Sestavy


FK Vodňany
J. Budín [-] - J. Bače [-] , O. Vítovec [-] (69. F. Malcher [-] ) , J. Hajný [-] (87. M. Polanský [-] ) , M. Hojdekr [-] , D. Bečvář [-] , L. Malík [-] , F. Hubáček [-] , J. Varyš [-] , T. Vokatý [-] , J. Rauscher [-]

TJ Osek B
T. Hřebejk [-] - M. Krejčí [-] , J. Hájek [-] , M. Carda [-] , R. Kuneš [-] , M. Tomášek [-] , J. Hájek [-] (69. T. Hromek [-] ) , K. Maroušek [-] , J. Mráz [-] , F. Frček [-] , S. Hosnedl [-]

ŽK: 19. J. Hajný , 27. T. Vokatý - 25. M. Tomášek , 39. J. Hájek , 61. T. Hřebejk , 68. F. Frček , 73. J. Hájek , 74. R. Kuneš .
Hráči zápasu: J. Varyš , D. Bečvář - T. Hřebejk , J. Mráz .
Místo: Vodňany. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nedvěd Petr - VALEŠ Radek, ROUS Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.