Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 15:00

26.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Protivín udělal definitvní tečku za sezónou snů!


Branky


0

Již v minulém kole vypukly v táboře Protivína postupové oslavy naplno. Na celkovém prvenství v soutěži již nemohla nic změnit ani remíza s Týnem v posledním kole.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pěkný fotbal, ale bez gólů...

Utkání plné šancí a nakonec i gólů, i tak by se dalo popsat poslední kolo, ve kterém, již jistý postupující do krajského přeboru, Protivín vyzval na svém hřišti týnskou Olympii. Diváci, kteří na protivínské hřiště zavítali, jistě nelitovali. Oba dva týmy předváděly kvalitní fotbal, který se musel líbit. V první pětačtyřicetiminutovce sice ani domácí rovněž ani hosté, své útočné akce do gólového zakončení dotáhnout nedokázali, ale svým fanouškům bohatě vynahradili v dějství druhém. První poločas tedy skončil bez branek, o přestávce oba celky nabraly síly a po ní to tam začalo padat.

I góly začaly padat...

Jestli prvnímu poločasu něco chybělo, tak to byly góly. Těch se však ve druhém poločase diváci konečně dočkali a ani jeden z týmů s nimi nešetřil. Jako první otevřeli skóre zápasu hosté, když se v 55. minutě prosadil Lukeš, 0:1. Domácí s ničím neotáleli a v 57. minutě svítil na ukazateli skóre znovu vyrovnaný výsledek, o což se postaral Ruczkowski, 1:1. Gólové představení pokračovalo v 69. minutě, když se hosté z Týna znovu ujali vedení, tentokrát zásluhou Štose, 1:2. V 70. minutě se hosté ujali dokonce dvoubrankového vedení poté, co domácího brankáře Hanuse dokázal překonat střídající Pomije, 1:3. Protivín však znovu ukázal svou sílu a i dvoubrankové manko dokázal smazat. Na 2:3 snižoval v 75. minutě Sládek a s vyrovnáním přispěchal v samotném závěru zápasu, kdy běžela již 85. minuta Zbyněk Vorel, 3:3. To byla nakonec definitivní gólová tečka za utkáním, kterým se oba týmy rozloučily se sezónou. Protivínské v příštím ročníku čekají boje v krajském přeboru, uvidíme, zda navážou na svou parádní formu, která je provázela po celou sezónu!



Ohlasy k zápasu


FK Protivín
Marek Hanus (brankář): Myslím, že se utkání divákům muselo líbit, bylo plné šancí a ve druhé půli i gólů, málem se nám povedl dokonalý obrat, škoda jediné domácí ztráty, ale už v podstatě o nic nešlo. Chtěl bych pochválit kluky za přístup za stavu 1:3, klobouk dolů jak pak zabrali. To nás ale provázelo celou sezónu a věřím, že bude i nadále. Už se všichni těšíme na první zápas v krajském přeboru.




Sestavy


FK Protivín
M. Hanus [-] - L. Ruczkowski [-] , J. Mikulenka [-] , R. Vojta [-] , V. Rothbauer [-] - J. Vojta [-] , Z. Vorel [-] , M. Fiala [-] (57. M. Bartuška [-] ) , M. Zach [-] - J. Vorel [-] (70. P. Sládek [-] ) , J. Moravec [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou
J. Vachuta [-] - T. Houska [-] , J. Meidl [-] - R. Štos [-] - O. Lukeš [-] , M. Šonka [-] , R. Ille [-] (46. T. Pomije [-] ) , V. Červenka [-] (83. A. Novotný [-] ) , J. Plojhar [-] (75. J. Liška [-] ) , J. Klička [-] , M. Šálený [-]

ŽK: 44. R. Vojta , 52. V. Rothbauer , 60. J. Moravec - 20. M. Šonka .
Hráči zápasu: Z. Vorel , J. Vojta - T. Pomije , O. Lukeš , R. Štos .
Místo: Protivín. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šimšík Jan - CRKVA Robert, ŠKUTHAN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.