5:1
(3:0)
50. R. Vojta
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týn doma přejel Lažiště


Branky


17. J. Meidl , 31. J. Klička , 42. O. Lukeš , 51. R. Štos , 90. J. Meidl - 50. R. Vojta
0

Týn po dvou předchozích ztrátách už potřeboval zabrat, což se mu v domácím prostředí, kde přivítal Lažiště, podařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tříbrankový náskok...

Lepší vstup do utkání zaznamenali hosté z Lažiště, kteří si během prvních deseti minut dokázali vypracovat dvě velmi slibné šance ke vstřelení gólu, ale ani jednu z nich se jim v gól přetavit nepodařilo. V 17. minutě se o slovo přihlásili domácí a hned z toho byla gólová radost. Hostující brankář podcenil přímý kop ze vzdálenosti zhruba třiceti metrů a Jan Meidl se tak mohl zapsat mezi střelce, 1:0. Průběh první pětačtyřicetiminutovky byl herně poměrně vyrovnaný, ale domácí byli důraznějším týmem a šli si za vítězstvím s větším odhodláním, díky čemuž skórovali ještě dvakrát. Ve 31. minutě zvyšoval na 2:0 Klička a v samotném závěru poločasu odskočil Týn svému soupeři zásluhou Lukeše již na rozdíl tří branek.

Domácí žádné drama nepřipustili...

Hned po pěti minutách druhého poločasu se hostům podařilo snížit, když v 50. minutě překonal domácího brankáře Vojta a vypadalo to, že Lažiště se nadechuje k boji. Ihned po rozehrávce však domácí odpověděli svou čtvrtou brankou, o kterou se v 51. minutě postaral Štos a o osudu utkání bylo prakticky rozhodnuto. V samotném závěru utkání se v 90. minutě podruhé v zápase prosadil Meidl a upravil výsledek na konečných 5:1 pro domácí. Týn si tak na své konto po předchozích dvou porážkách připsal konečně výhru.



Ohlasy k zápasu



FK Lažiště
Pavel Hodina (trenér): V první desetiminutovce jsme si vypracovali dvě slušné šance, které jsme nevyužili a poté jsme inkasovali z trestného kopu asi ze třiceti metrů po chybě našeho brankáře. Jinak se hrál vcelku vyrovnaný zápas, ale domácí byli důraznější před oběma brankami, a proto vedli 3:0. Na začátku druhé poloviny jsme sice snížili, ale ihned po rozehrávce opět inkasovali, což rozhodlo definitivně. Pak se zápas již dohrával.



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
J. Vachuta [-] - M. Boček [-] - M. Šálený [-] , T. Houska [-] (68. A. Novotný [-] ) , J. Meidl [-] - R. Štos [-] - R. Ille [-] , J. Plojhar [-] , J. Klička [-] (84. V. Červenka [-] ) , O. Lukeš [-] (61. R. Kokeš [-] ) , M. Šonka [-]

FK Lažiště
O. Vašura [-] - P. Holub [-] (46. P. Ostádal [-] ) , P. Brzobohatý [-] , J. Macek [-] , S. Vávra [-] - T. Zelenka [-] (77. J. Šulc [-] ) , J. Albert [-] , R. Vojta [-] , O. Chalupa [-] - J. Linhart [-] , J. Hrbek [-] (72. J. Turek [-] )

ŽK: 87. R. Ille - 69. T. Zelenka .
Hráči zápasu: J. Klička , O. Lukeš , R. Štos , J. Meidl .
Místo: Týn/Vlt.. Počet diváků: 113. Rozhodčí: Havlík Martin - LOVĚTÍNSKÝ Daniel, SVOBODA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.