Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 13:30

23.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vimperk provětral obranu Větrov


Branky


0

Vimperk v posledních třech zápasech vždy dokázal zvítězit a zdá se, že se veze na vítězné vlně. Naproti tomu Větrovům se výsledkově nedaří a prohráli v pořadí již čtvrtý zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskové vedení hostů...

Hosté z Týna na svého soupeře doslova vlétli, když se hned ve 2. minutě ujali bleskurychlého vedení, o které se postaral Václav Pankratz, 0:1. To však nebylo z úvodu zápasu vše. Domácí byli nejspíše zaskočeni rychle inkasovanou brankou a hned ve 12. minutě museli lovit míč ze své sítě znovu, když míč za záda brankáře Kümmela dostal Jan Čech a poslal tak svůj tým již do dvoubrankového trháku. Tento inkasovaný gól už domácí vyburcoval k větší aktivitě a hra se vyrovnala. Výsledkem toho byla krásná branka, která znamenala snížení na 1:2. Úspěšným střelcem se stal ve 24. minutě domácí Radek Trantýr, který se trefil parádně z přímého kopu ze vzdálenosti zhruba 40. metrů. Ve zbývajících minutách prvního poločasu již žádný další gól ani na jedné straně k vidění nebyl.

Hosté byli produktivnější...

Úvod druhé pětačtyřicetiminutovky domácím opět příliš nevyšel a v 52. minutě již opět prohrávali o dva góly, jelikož se trefil hostující Jakub Pospíchal a znovu tak dodal více klidu na kopačky vimperských fotbalistů, 1:3. Dalšího gólu se diváci dočkali v 76. minutě a znovu se skóre přičítalo na stranu hostů. Podruhé v zápase se na listinu střelců zapsal Jakub Pospíchal, 1:4. Domácí se marně pokoušeli o snížení. Navíc hosté v samotném závěru zápasu přidali ještě pojistku v podobě páté branky, o kterou se v 89. minutě zasloužil Martin Šíp. Následoval už jen závěrečný hvizd hlavního arbitra zápasu.



Ohlasy k zápasu


SK KAVAS Větrovy
Gabriel Kollárik (trenér): Musím přiznat, že nás Týn zaskočil, když jsme dostali rychlý gól ve druhé minutě a následně hned další ve dvanácté minutě. Poté jsme se snažili vyrovnat hru, což se nám podařilo. Vstřelili jsme i krásný gól z přímého kopu ze čtyřiceti metrů. Poločas tedy skončil 1:2, ale my jsme potom nezvládli závěr zápasu, a ačkoliv jsme byli lepší v poli, tak soupeř nás školil ze standardních situací, které jsme nezvládli.




Sestavy


SK KAVAS Větrovy
J. Kümmel [-] - O. Lachout [-] (59. J. Řeháček [-] ) , J. Klejna [-] , R. Pfeifer [-] , M. Trnka [-] (61. M. Jelínek [-] ) , L. Boháč [-] , T. Samec [-] (59. D. Kopecký [-] ) , P. Klejna [-] , P. Flachs [-] , R. Trantýr [-] , J. Říha [-]

TJ Šumavan Vimperk
M. Hrubý [-] - V. Pankratz [-] , J. Čech [-] , J. Pospíchal [-] , R. Ketzer [-] , O. Málek [-] , J. Pešek [-] , J. Děd [-] , M. Šíp [-] , D. Kadlec [-] , J. Blahout [-] (86. P. Wagner [-] )

ŽK: 58. P. Flachs , 83. R. Trantýr - 79. O. Málek .
Hráči zápasu: V. Pankratz , J. Čech , J. Pospíchal , M. Šíp .
Místo: Větrovy. Rozhodčí: Komzák Zdeněk - JZUGRAFOV Svyatoslav, ŠŤASTNÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.