2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Defenzivní taktika Milevska slavila úspěch


Branky


0

Fotbalisté Blatné tento víkend zajížděli na hřiště Milevska, kde je přivítalo místní béčko. Hosté brzy zjistili, že je nečeká nic lehkého.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení...

Přímý souboj o čtvrté místo v tabulce, i tak by se dalo nazvat utkání mezi domácím Milevskem a hosty z Blatné. V minulém kole podlehlo Milevsko zachraňujícímu se Oseku na jeho hřišti 3:1. Naproti tomu Blatná dokázala na domácí půdě přehrát vysokým rozdílem 5:1 Větrovy a připsala si tak první jarní tříbodový zisk na domácím hřišti. S vidinou dalších bodů určitě odjížděli blatenští fotbalisté i k zápasu s Milevskou rezervou, tak však ukázala, že doma body zkrátka jen tak zadarmo nerozdává. Od začátku prvního poločasu byli aktivnějším týmem hosté, kteří se snažili proniknout do soupeřovy obrany, tak však byla velmi kompatní a nepropustná. Blatné se jen těžko hledaly skulinky v milevské defenzívě a domácí nakonec se svou taktikou slavili úspěch ve 24. minutě první pětačtyřicetiminutovky, kdy poslal domácí svou brankou do vedení Miroslav Suchan, 1:0. Hosté se snažili přispěchat s gólovou odpovědí, která by znovu srovnala misky vah, ale jejich útočné snažení se jim zdárně zakončit nedařilo. I proto odcházeli o poločasové přestávce do šaten spokojenější domácí, kteří měli na své straně jednobrankové vedení.

Suchan přidal i druhou pojistku...

Hosté měli o poločasové přestávce dostatek času vymyslet, jak nepříznivé gólové manko smazat a s čím na svého soupeře vyrukovat. Ale úvod druhého poločasu patřil domácím, kteří v 54. minutě přidali druhou branku. Síť za zády hostujícího brankáře Chlandy podruhé v zápase rozvlnil Miroslav Suchan a znovu tak rozradostnil příznivce domácích, 2:0. Blatné zbývalo ještě dost času na to, se stavem zápasu něco udělat, ale domácí si své dvoubrankové vedení pozorně hlídali a nakonec jej uhlídali až do závěrečného hvizdu hlavního arbitra zápasu. Vítězství Milevska znamenalo posun na čtvrtou příčku aktuální tabulky, ze které sesadilo právě Blatnou.



Ohlasy k zápasu



TJ Blatná
Michal Vanduch: Na béčko Milevska jsme vlétli od první minuty a měli jsme mnoho příležitostí ke vstřelení gólu. Bohužel se tak nestalo a domácí nás, po ojedinělé akci ve 20 minutě, potrestali vedoucí brankou. Poté jsme domácí zatlačili ještě více, ale problém je dát branku. Ve druhém poločase jsme pokračovali v aktivitě, ale domácí hráli v defenzivním bloku a po brejku nás potrestali podruhé. Přitvrdilo se, ale s konečným výsledkem se už nic nestalo. Nás bohužel opět zklamala koncovka, a pokud tento problém neodstraníme, budeme muset přestat praktikovat pohledný fotbal a začít hrát odzadu, jako všechna mužstva proti nám. A to bych hrozně nerad.



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko B
M. Horek [-] - L. Tvrzský [-] , M. Masopust [-] , J. Málek [-] , P. Komárek [-] - M. Suchan [-] (70. J. Csanda [-] ) , J. Barda [-] (78. V. Mácha [-] ) , M. Zítek [-] , M. Skalický [-] (53. J. Pinc [-] ) , M. Málek [-] - J. Šimák [-] (85. P. Koutník [-] )

TJ Blatná
J. Chlanda [-] - L. Motyka [-] (82. J. Svoboda [-] ) , R. Peleška [-] (60. M. Mišiak [-] ) , J. Viták [-] , K. Šejvar [-] , M. Kůst [-] , D. Kallmünzer [-] , Š. Říha [-] (60. P. Stulík [-] ) , P. Čadek [-] , O. Křivanec [-] , V. Šilhavý [-] (72. J. Sýkora [-] )

ŽK: 51. M. Skalický , 70. J. Málek - 50. M. Kůst .
Hráči zápasu: M. Suchan .
Místo: Milevsko. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Polák Jiří - ŤUPA Michal, WEIDENTHALEROVÁ Hana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.