Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatná doma nekompromisní


Branky


0

Blatná dokázal otočit stav zápasu ve svůj prospěch a díky tomu mohla oslavit první jarní vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostům příliš dlouho nevydrželo...

Prvních patnáct minut zápasu patřilo spíše hostujícímu celku, který využil vlažného vstupu domácích do utkání, a hned v páté minutě šli hosté do vedení po pokutovém kopu, který proměnil Petr Flachs, 0:1 pro hosty. Tato facka domácí probudila, ti převzali režii zápasu do svých rukou a zaveleli k obratu. Ve 25. minutě se o vyrovnání postaral Lukáš Motyka. Ve 41. minutě strhl vedení na stranu Blatné Štěpán Říha a minutu před koncem prvního poločasu dokonal obrat Radek Peleška, když zvyšoval již na 3:1 pro domácí. Hostům tedy vedení z úvodu zápasu nevydrželo ani do poločasové přestávky, a pokud se chtěli dostat zpět do hry, museli výrazně přidat na aktivitě.

Blatná si vítězství pojistila...

Domácí nechtěli ponechat nic náhodě a ve druhém poločase pokračovali ve stejném stylu, jakým zakončili ten první. V 51. minutě zvyšoval již na rozdíl tří branek Ondřej Křivanec, 4:1 pro domácí. Hostům se nedařilo přijít s gólovou odpovědí, která by mohla vykřesat alespoň malou jiskřičku naděje na nějaký ten bodový zisk, a domácí v závěru utkání definitivně rozhodli, když podruhé v zápase mířil přesně Ondřej Peleška, který stanovil stav zápasu na konečných 5:1. Po závěrečném hvizdu hlavního sudího mohla Blatná slavit tříbodový zisk, který byl navíc na domácím hřišti první v probíhající jarní části sezóny.



Ohlasy k zápasu


TJ Blatná
Michal Vanduch: : Konečně jsme se jakž takž sešli a na utkání to bylo znát. Jenže jsme se prvních 15. minut rozkoukávali a soupeř toho využil ke vstřelení gólu. Od 20. minuty jsme přilepili míč na zem, a až do konce utkání pevně drželi hru i výsledek pod kontrolou. Hosté několikrát zahrozili z rychlých brejků, ale Jarda Chlanda pokračuje v dobrých výkonech a celý tým podržel. Pochvalu si zaslouží Štěpán Říha s Radkem Peleškou za produktivitu a Kryštof Šejvar za to, jak po ¾ roce pauzy tvrdil muziku v obraně. Díky těmto aspektům a týmovému pojetí jsme slavili první jarní domácí vítězství.

SK KAVAS Větrovy
Gabriel Kollárik (trenér): Domácí byli fotbalovější a zaslouženě zvítězili.



Sestavy


TJ Blatná
J. Chlanda [-] - L. Motyka [-] , F. Jícha [-] (61. M. Mišiak [-] ) , J. Viták [-] (46. J. Sýkora [-] ) , K. Šejvar [-] , M. Kůst [-] (39. R. Peleška [-] ) , D. Kallmünzer [-] , Š. Říha [-] (78. J. Svoboda [-] ) , P. Čadek [-] , O. Křivanec [-] , V. Šilhavý [-] (71. P. Stulík [-] )

SK KAVAS Větrovy
F. Pecháček [-] - Z. Vodstrčil [-] , J. Řeháček [-] , M. Trnka [-] , L. Boháč [-] , O. Lachout [-] , P. Klejna [-] , P. Flachs [-] , J. Říha [-] , M. Boháč [-] , J. Klejna [-]

ŽK: 5. J. Chlanda - 20. Z. Vodstrčil .
Hráči zápasu: J. Chlanda , R. Peleška , K. Šejvar , L. Motyka .
Místo: tráva. Počet diváků: 158. Rozhodčí: Vítek Miroslav - CRKVA Robert, NOVOTNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.