1:1
(0:1)
36. J. Meidl (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatná si rozdělila body s Týnem


Branky


50. M. Mišiak - 36. J. Meidl (p.)
0

Domácí Blatná v tomto kole přivítala na svém hřišti týnskou Olympii. Domácí museli dotahovat nepříznivý výsledek a zápas nakonec skončil remízou.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení z penalty...

V průběhu první pětačtyřicetiminutovky byli lepším týmem hosté z Týna nad Vltavou, kteří drželi častěji míč na svých kopačkách, a dařilo se jim lépe kombinovat. Domácí se dopouštěli nevynucených chyb, které brzdily jejich útočné snahy a celkově jejich hře na pohodě nepřidávaly. Diváci na první gól utkání čekali až do poslední desetiminutovky první půle. Ve 36. minutě zahrál jeden z domácích obránců nešťastně rukou v pokutovém území a následovala penalta. K její exekuci se postavil kapitán hostů Meidl a poslal svůj tým do jednobrankového vedení. Blatná ještě v závěrečných minutách prvního poločasu sahala po vyrovnání, ale přečíslení čtyři na jednoho do zdárného konce dotáhnout nedokázala.

Mišiak se postaral vyrovnání...

Do druhého poločasu nastoupili domácí s větší aktivitou a hra se vyrovnala. Blatná hrála s větším klidem a oba celky předváděly líbivý kombinační fotbal, který musel potěšit oči nejednoho diváka. Hned v 50. minutě přispěchali domácí s vyrovnáním, když se po parádní akci a následné přihrávce Ondřeje Křivance prosadil Michal Mišiak a srovnal stav utkání na 1:1. Oba týmy sahaly v následujících minutách po vyrovnání, ale ani jedna z šancí na obou stranách gólem neskončila. Po devadesáti minutách pěkného fotbalu se tak nakonec Blatná s Týnem rozešli smírně a body si mezi sebou rozdělili.



Ohlasy k zápasu


TJ Blatná
Michal Vanduch: Chtěli jsme konečně přerušit domácí trápení, což se nám bohužel nepovedlo. Jako by nám nervozita svazovala nohy. Velké množství nevynucených chyb sráželo náš výkon rapidně dolů. Vše vyvrcholilo pokutovým kopem, který proměnil kapitán hostů Jan Meidl. Do poločasu jsme mohli vyrovnat, ale přečíslení čtyř na jednoho jsme proměnit nedokázali. Nutno uznat, že v první půli byly hosté lepším týmem. Druhý poločas už byl mnohem fotbalovější. Ubylo nepřesností a Michal Mišiak dal utkání nový náboj. Po krásné akci a přihrávce Ondry Křivance srovnal skóre na 1:1. Oba týmy mohli strhnout vítězství na svou stranu, ale žádná šance už brankou neskončila. Zisk jednoho bodu je pro nás ztrátou, ale vzhledem k průběhu utkání za něj můžeme být rádi. Utkání s přehledem odřídil Roman Mráz se svými asistenty.

FK Olympie Týn nad Vltavou
Josef Brom (hráč): Remíza byla asi zasloužená. Hrál se poměrně kvalitní kombinační fotbal s bojovností na obou stranách. Naše aktivita v první půli vyústila ve vedoucí branku z Meidlovy penalty po nešťastné ruce domácího obránce. Blatná ve druhé půli přidala a po rychlém brejku vyrovnala.



Sestavy


TJ Blatná
J. Chlanda [-] - L. Motyka [-] , M. Mišiak [-] , F. Jícha [-] , M. Kůst [-] , J. Sýkora [-] (64. J. Viták [-] ) , Š. Říha [-] (79. D. Kallmünzer [-] ) , P. Čadek [-] , M. Petrášek [-] , O. Křivanec [-] , V. Šilhavý [-] (67. P. Stulík [-] )

FK Olympie Týn nad Vltavou
J. Vachuta [-] - O. Lukeš [-] , T. Pomije [-] , M. Boček [-] , V. Červenka [-] (65. J. Liška [-] ) - J. Brom [-] , R. Kokeš [-] , M. Šálený [-] , T. Houska [-] , J. Meidl [-] - R. Štos [-] -

ŽK: 72. F. Jícha , 88. P. Stulík - 27. J. Brom .
Hráči zápasu: M. Mišiak - J. Meidl .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Mráz Roman - JEVČÁK Martin, LEPIČ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.