0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

19.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Říha vystřelil Blatné tři body


Branky


0

Z Vacova se rozhodně body lehce nevozí. O tom se mohli o uplynulém víkendu přesvědčit na vlastní kůži i fotbalisté Blatné, kterým se to však nakonec přeci jen podařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli rychle do vedení...

Úvod utkání vyšel lépe hostujícímu celku z Blatné, který byl prvních dvacet minut aktivnějším týmem, a dařilo se mu předvádět pěkný kombinační fotbal. Výsledkem toho byl i velmi rychlý první gól, o který se po rohovém kopu postaral v 11. minutě Štěpán Říha, 0:1 pro hosty. Tato branka domácí vyburcovala k větší aktivitě a důrazu, čímž se hra vyrovnala a začalo se bojovat o každý metr hřiště. Oba týmy se dostaly v první pětačtyřicetiminutovce ještě do několika slibných šancí, ale hostům se vedení navýšit nepodařilo a domácím vyrovnat také ne, takže si Blatná odnášela do kabin těsně jednobrankové poločasové vedení 0:1.

Chlanda svůj tým podržel...

Průběh hry ve druhém poločase se podobal závěru prvního dějství, kdy už se nehrál žádný příliš kombinační fotbal, ale hra byla plná osobních soubojů a bojovalo se o každý míč. Hosté se snažili prosadit pomocí dlouhých nakopávaných balónů do vápna svého soupeře a příčinou toho se hosté museli několikrát strachovat o své vedení, naštěstí pro ně se na zápas nejspíše dobře vyspala jejich opora mezi třemi tyčemi gólman Chlanda, který spolehlivě likvidoval jednu šanci domácích za druhou. I on tak má jednoznačně velký podíl na tříbodovém zisku Blatné, jelikož do konce utkání za svá záda žádný míč nepustil.



Ohlasy k zápasu


SK Vacov
Milan Satrapa (trenér): Myslím si, že se hrál vyrovnaný zápas, kterému by více slušela remíza. Bohužel přišla z naší strany jedna taková hloupá chyba po rohu, ze které jsme dostali gól. Poté jsme měli ještě nějaké šanci my i soupeř, ale už to nebylo moc fotbalové, spíše takový boj.

TJ Blatná
Michal Vanduch: Na výborně připraveném hřišti jsme 20 minut hráli pěkný fotbal a dokázali jsme jít do vedení. Po rohu se trefil Štěpán Říha (jsme rádi, že po zranění postupně vrací do sestavy). Poté domácí přitvrdili a hra se vyrovnala. I přesto se mohl tentýž hráč ještě několikrát prosadit. To se bohužel nestalo a my jsme se, po nakopávaných míčích do našeho vápna, museli strachovat o výsledek až do konce utkání. Naštěstí pro nás měl tentokrát Jarda Chlanda svůj den a v bráně nás jednoznačně podržel. Po sérii porážek, kdy jsme se snažili hrát pohledný fotbal, je to pro nás důležitá výhra, kterou si kluci tvrdě vybojovali.



Sestavy


SK Vacov
T. Lácha [-] - V. Zábranský [-] , P. Vojtíšek [-] , F. Zitta [-] , M. Moutelík [-] , Z. Švihel [-] (46. A. Jírovec [-] ) , F. Roučka [-] , J. Mls [-] , V. Uhlíř [-] (88. J. Tesař [-] ) , T. Kovařík [-] , J. Červenka [-]

TJ Blatná
J. Chlanda [-] - L. Motyka [-] , M. Mišiak [-] (90. J. Svoboda [-] ) , F. Jícha [-] (83. J. Sýkora [-] ) , J. Viták [-] , M. Kůst [-] , Š. Říha [-] (89. K. Šejvar [-] ) , P. Čadek [-] , M. Petrášek [-] , O. Křivanec [-] , V. Šilhavý [-] (65. P. Stulík [-] )

ŽK: 70. M. Moutelík , 81. V. Uhlíř , 89. J. Mls - 87. P. Stulík .
Hráči zápasu: Š. Říha .
Místo: Vacov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Přibyl Jan - VOTAVA Pavel, PÍCHA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.