1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

18.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chýnov doma udolal Lažiště


Branky


0

Domácí na svého soupeře vyrukovali s tvrdou hrou plnou osobních soubojů, která nakonec slavila úspěch.

Pozor novika! Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích nebo oznámkujte jednotlivé hráče! To vše nabízí nová, vylepšená verze portálu Fotbalunas.cz

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boj mezi vápny...

Od prvních minut první pětačtyřicetiminutovky ukazovali domácí svému soupeři, kdo je na hřišti doma a v některých soubojích se doslova jiskřilo. Svým důrazem si domácí vypracovali několik standardních situací a rohových kopů, ze kterých však gól vytěžit nedokázali. S přibývajícím časem se začala hra pomalu vyrovnávat a hrálo se převážně mezi vápny, bez nějakých vážnějších šancí a zakončení na obou stranách hřiště. Zhruba v polovině prvního poločasu se domácí přeci jen dostali do dobré gólové příležitosti, která však zůstala nevyužita a skóre se neměnilo. Hosté mohli zahrozit také z několika standardních situací, ale ani jim se míč do sítě dostat nepodařilo a v první půli se tedy diváci gólu nedočkali.

Jediný gól rozhodl celé utkání...

První branka zápasu padla hned v úvodu druhého poločasu. Na přetažený centr si naběhl domácí Štiller a nikým neobtěžovaný hlavou zamířil přesně k tyči, 1:0 pro domácí. Po vedoucím gólu se Chýnov poněkud stáhl do obrany a trpělivě vyčkával, s čím na něj vyrukuje jeho soupeř. Hostům se však nedařilo dostávat do vážnějších šancí. Výjimkou byla střela Hrbka, která v závěrečných minutách zápasu orazítkovala pouze břevno. V úplném závěru zápasu zahrávali hosté ještě jeden přímý kop, ani tentokrát se jim však z dobré palebné pozice vyrovnat nepodařilo a domácí tak své jednobrankové vedení udrželi až do závěrečného hvizdu hlavního arbitra.



Ohlasy k zápasu


FC Chýnov
Vlastimil Hruška (hráč FC Chýnov): Zápas byl pro nás klíčový, protože pokud bychom vyhráli, dostali bychom se do mírného trháku od našich konkurentů v tabulce. Hrál se velice neurovnaný zápas plný nepřesností a osobních soubojů. V první půli jsme si vytvořili minimálně dvě gólové šance, ale bohužel bez gólového efektu. V druhé půli jsme po centru ze strany vstřelili úvodní gól. Zbytečně jsme se poté zatáhli a strachovali se o výsledek. Nakonec jsme tři body získali a na Větrovy pojedeme tyto body potvrdit.

FK Lažiště
Pavel Hodina (trenér): Chýnov vyrukoval s velmi tvrdou hrou, místy až agresivní, díky které se ze začátku utkání dostal do tlaku, ale spíše jen ze standardních situací, kdy zahrával v úvodu zápasu několik rohových kopů, ze kterých však nic nevytěžil. Postupem času se hra vyrovnala a hrálo se víceméně mezi vápny bez nějakých větších šancí a asi ani jednomu týmu se nepodařilo vytvořit nějakou souvislou akci. Byl to spíš boj, než nějaká kvalitní hra. V polovině prvního poločasu se domácí dostali do jedné šance, kterou ale neproměnili. My jsme zahrávali také pouze jen několik standardních situací a domácí měli ke konci poločasu opět sérii několika rohů. V prvním poločase měli tedy možná o něco navrch domácí, ale jinak se vše odehrávalo spíše mezi vápny. Hned ze začátku druhé půle jsme dostali gól z přetaženého centru, po kterém hlavičkoval volný hráč k tyči. Poté se dá říci, že domácí zalezli a čekali, co vytvoříme, ale jak už jsem říkal několikrát, tak my v současnosti nemáme potřebnou kvalitu, abychom svého soupeře přehráli. Takže jsme se do větších šancí nedostali a čekali jsme na chybu soupeře, která nepřišla, až asi deset minut před koncem trefil Hrbek břevno zhruba ze 14 metrů. V posledních minutách jsme ještě kopali celkem zajímavou standardku asi z 18 metrů, kterou jsme však neproměnili a zápas skončil.



Sestavy


FC Chýnov
R. Basík [-] - M. Roll [-] (90. L. Havlík [-] ) , J. Doubrava [-] , J. Petrů [-] , O. Strnad [-] , O. Mládek [-] (25. V. Hruška [-] ) , D. Štiller [-] (76. M. Sedlatý [-] ) , R. Kučera [-] , T. Kučera [-] (71. D. Havlík [-] ) , J. Basík [-] (46. V. Zadražil [-] ) , V. Hruška [-]

FK Lažiště
O. Vašura [-] - L. Žák [-] , J. Macek [-] , P. Holub [-] (63. P. Brzobohatý [-] ) , S. Vávra [-] - R. Vojta [-] , T. Zelenka [-] , P. Ostádal [-] (59. J. Hrbek [-] ) , L. Kubát [-] , O. Chalupa [-] - J. Albert [-]

ŽK: 17. O. Mládek , 33. D. Štiller , 45. J. Basík , 64. M. Roll , 71. V. Hruška , 88. V. Hruška - 69. J. Albert , 88. L. Kubát .
Hráči zápasu: D. Štiller .
Místo: Chýnov. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Lovětínský Daniel - HAVLÍK Martin, HAVLÍK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.