P. Kuba 57.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pavel Kuba vystřelil Mirovicím tři body


Branky


57. P. Kuba
0

Mirovice ukázaly, jak může být 1. A třída vyrovnaná, když si vyšláply na tým z čela tabulky, kterým je Blatná.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodních minut první pětačtyřicetiminutovky měli míč více na svých kopačkách hosté z Blatné, kteří se prezentovali, tak jak je u nich už zvykem, pohledným kombinačním fotbalem a snažili se hledat mezery v obraně svého soupeře. Naproti tomu domácí vycházeli ze zabezpečené obrany, ale i tak dokázali v průběhu první půle podniknout několik nebezpečných útočných výpadů a zahrozit ze standardních situací. Ke konci zápasu se dokonce zdálo, že domácí začínají přebírat iniciativu a svého soupeře přehrávat. Ani jeden z týmů však nakonec v prvním poločase své šance využít nedokázal a na ukazateli skóre stále svítil bezbrankový stav 0:0.

Jediný gól rohodl...

Začátek druhého poločasu se nesl ve stejném duchu jako dějství první. V 57. minutě však ke střele zhruba ze vzdálenosti pětadvaceti metrů napřáhl Pavel Kuba a jeho parádní projektil se zastavil až v sítí za zády hostujícího brankáře Chlandy, 1:0 pro domácí. Po obdržené brance museli hosté hru ve snaze o vyrovnání otevřít a domácí tak měli více prostoru pro brejkové situace, ze kterých dokázali párkrát zahrozit, ale ani jednou z toho gól nebyl. Stejně tak hosté se nedokázali prosadit přes pozornou mirovickou obranu a domácí tak nakonec mohli slavit tříbodový zisk po nejtěsnějším možném vítězství 1:0.



Ohlasy k zápasu


SK Mirovice
Jiří Ureš (trenér): Do cesty se nám postavila Blatná, která disponuje mladým týmem. V prvním poločase předváděli hosté dobrý fotbal a my jsme spíše bránili, ale i tak se nám párkrát podařilo nebezpečně zaútočit nebo zahrozit ze standardních situací a myslím, že ke konci poločasu jsme byli možná i o něco lepší. Ve druhé půlce se nám podařilo dát nádherný gól ze vzdálenosti zhruba 25 metrů. Myslím, že kluci dali do zápasu srdíčko a hrálo se derby se vším všudy. Ve druhém poločase byl soupeř nucen hru více otevřít a my tak měli více prostoru pro útočení, což se také projevilo a vypracovali jsme si několik šancí. Spravedlivá by byla asi remíza, ale řekl bych, že větší odhodlání a zodpovědnost z naší strany rozhodlo. Ke konci zápasu plály i emoce, na jejichž základě došlo následně i k vyloučení. Z naší strany spokojenost a myslím, že si tým začíná konečně sedat.

TJ Blatná
Michal Vanduch: Proti Mirovicím se nám nedaří. Na jejich hřišti máme navíc problém kombinovat a nedokážeme se ani vyrovnat jejich houževnaté hře. Klasický remízový zápas rozhodla jediná střela utkání z 25 metrů. Nezbývá nám, než zapomenout a připravit se na sobotní utkání, kdy přijede suverénní Protivín.



Sestavy


SK Mirovice
F. Slavík [-] - A. Kazák [-] , Š. Sedlák [-] (67. P. Krušina [-] ) , K. Mařík [-] , M. Huleš [-] - P. Kuba [-] , R. Peterka [-] (61. M. Justich [-] ) , P. Kvěch [-] - V. Jelínek [-] , J. Císař [-] (88. S. Harbáček [-] ) - M. Obyt [-] (84. T. Hlavín [-] )

TJ Blatná
J. Chlanda [-] - L. Motyka [-] , R. Peleška [-] (73. J. Svoboda [-] ) , M. Mišiak [-] , J. Viták [-] , M. Kůst [-] , D. Kallmünzer [-] , P. Stulík [-] (73. Š. Říha [-] ) , J. Sýkora [-] , J. Nový [-] , P. Čadek [-]

ŽK: 38. P. Kuba , 65. Š. Sedlák , 77. M. Obyt , 86. J. Císař - 65. L. Motyka , 69. M. Kůst , 75. D. Kallmünzer , 95. J. Svoboda . ČK: 83. M. Kůst .
Místo: Mirovice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Dvořák Petr - ŤUPA Michal, DVOŘÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.