0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

17.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milevsko veze z Vacova tři body!


Branky


0

Z Vacova se jen tak lehce body nevozí. Fotbalisté Milevské rezervy si z toho však nic nedělali a svého soupeře pokořili třemi góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty poslal do vedení Šimák...

Oba celky v předešlém kole bodovaly. Milevsku se doma podařilo vyválčit bod za bezbrankovou remízu s favoritem soutěže z Protivína a Vacov si na své konto připsal rovnou body tři za vítězství na půdě Větrov. Před zápasem měli oba týmy shodný počet dvaadvaceti bodů a dá se tedy říci, že se hrálo rovnou o šest bodů. Lepší vstup do utkání měli hosté z Milevska, kteří nechtěli ponechat nic náhodě a hned v 10. minutě první pětačtyřicetiminutovky se ujali zásluhou střelce Jana Šimáka vedení 0:1. To ještě nikdo nemohl tušit, že se jedná o jedinou branku prvního poločasu. Ve zbývajících minutách už totiž ani jeden z týmů své šance ke skórování využít nedokázal a o poločasové přestávce tedy odcházeli do šaten spokojenější hosté, kteří měli na své straně těsné jednobrankové vedení.

Milevsko neponechalo nic náhodě...

Jak už sám nadpis druhého poločasu napovídá, tak Milevsko vstoupilo do druhého dějství hry v obdobném stylu jako do toho prvního. Hned v 53. minutě rozvlnil síť za zády vacovského brankáře hostující Jakub Csanda a poslal tak svůj tým do dvoubrankového trháku, 0:2 pro hosty. Sotva se domácí stačili otřepat z toho, že už prohrávají 0:2, třepetal se míč v jejich síti potřetí. Hned čtyři minuty po druhé brance, tedy v 57. minutě, se mezi střelce hostí zapsal Michal Skalický a dodal tak definitivní klid na kopačky svých spoluhráčů. Zaskočený Vacov už nedokázal využít zbývající čas ani ke snížení a hosté tak nakonec odjížděli domů nejen se třemi body, ale i s čistým štítem.



Sestavy



FC ZVVZ Milevsko B
J. Šimák [-]

Hráči zápasu: J. Šimák .
Místo: Vacov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.