P. Brož 18.
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

15.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Osek nebyl pro Bernartice lehký oříšek


Branky


18. P. Brož
0

V prvním jarním kole krajské 1.A třídy se střetli bernartičtí fotbalisté s mužstvem rezervy Oseka, které přezimovalo na posledním místě tabulky. K prvnímu jarnímu utkání však přijelo hostující mužstvo posíleno o několik hráčů A týmu a bylo po celé utkání kvalitním a velice houževnatým soupeřem. Utkání ale na začátku jarní části soutěží, s výjimkou několika dobrých kombinačních akcí v prvním poločasu, mnoho krásy nepobralo. Ve druhém poločasu si již ani domácí téměř žádné šance nevytvářeli a docházelo většinou k osobním soubojům uprostřed hrací plochy bez ohrožení obou branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení...

V 8. minutě kopali domácí Kovářem rohový kop a následná Novákova hlavička do Lízalovy svatyně nesměřovala. Trantinův trestný kop v 16. minutě osecký brankář vytáhl mimo brankové tyče. Následná Kukrálova hlavička po dalším rohovém kopu zamířila přímo do gólmanových rukavic. Aktivita domácích byla přece jenom přetavena v první gólový úspěch. Akci začal v 18. minutě Kukrál a přes Rakovana se míč dostal kolmicí na Patrika Brože, který postupoval osamocen na soupeřova gólmana, přesnou střelou z hranice pokutového území mu nedal šanci na zákrok - 1:0. Ve 24. minutě na druhé straně trestný kop Roubína vytáhl bernartický brankář Tomáš Fučík nad břevno. Pak následovala nezáživná dvacetiminutovka bez šancí na obou stranách. Až ve 45. minutě se naskytla hostům šance srovnat stav utkání. Marouškovu střelu na zadní tyč však vytěsnil bernartický gólman mimo bránu a z následného rohového kopu domácím problémy již nenastaly. Bernartičtí tedy odcházeli do kabiny se zaslouženým jednobrankovým náskokem.

Další gól už k vidění nebyl...

Druhý poločas zahájili domácí opět aktivněji. V 50. minutě po trestném kopu Kováře hlavičkoval stoper Novák vedle brankové tyče Lízalovy brány. Dalších dvacet minut to byl opět souboj plný osobních kontaktů a se souvislou oboustranně kombinační hrou to nemělo nic společného. V 75. minutě unikl z pravé strany obraně soupeře Brož, rozhodný okamžik na přihrávku nabíhajícímu Rakovanovi prováhal a střela k bližší tyči z úhlu oseckého brankáře nepřekvapila. Po Pasekově přihrávce v 80. minutě hry míč na hranici velkého vápna dobře zpracoval Rakovan, otočil se s ním a vystřelil pouze vedle levé brankové tyče. Hosté si ve druhé části hry vůbec nic nevytvořili a ohrožovali branku pouze z rohových kopů a trestných kopů hodně vzdálených od domácí brány. Domácí tak jednobrankový náskok z první části hry udrželi a připsali si do výsledkové tabulky tři body, i když soupeř ukázal, že přes postavení v tabulce bude v jarní časti nebezpečný pro všechny své soupeře a na chvostu tabulky rozhodně nemíní setrvávat. Příštím soupeřem bude pro Bernartické jejich hlavní pronásledovatel z třetího místa Blatná a bude to jistě zápas kola. Mají mu po vysoké podzimní porážce na domácím trávníku co vracet.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bernartice
Jan Šerhant: Hosté hrozili především ze standardních situací, jinak v podstatě branku domácích téměř neohrozili. Spolehlivá domácí obrana a kvalitní gólman všechny nebezpečné situace ze standardek zlikvidovali. Bernartice zaznamenaly po hezké kombinační akci první branku. Druhý poločas Bernartice sice poněkud vypadly z role, přesto jednobrankový náskok do konce utkání uhájily.

TJ Osek B
Radim Kuneš (hráč): K prvnímu jarnímu zápasu jsme odjeli do Bernartic. Odehráli jsme důrazný zápas plný soubojů. Hrálo se spíše mezi vápny a zápasu by odpovídala remíza. Ani jeden z týmů si nevypracoval vyloženou šanci ke vstřelení gólu kromě 18. minuty, které byla klíčová pro celý průběh zápasu. Osecký stoper odehrával balon, když ho důrazně atakoval hostující útočník Brož, tento souboj, ale podle hlavního rozhodčího nebyl posouzen jako faul a Brož svůj samostatný nájezd chladnokrevně proměnil. My jsme se do šancí dostávali spíše z přímých kopů či odražených střel (Roubin, Hoch, Maroušek), ale gólman Fučík všechny pokusy kontroloval. První zápas jsme sice prohráli, ale náš předvedený výkon je velkým příslibem do dalších zápasů.



Sestavy


TJ Sokol Bernartice
T. Fučík [-] - P. Mrkáček [-] , J. Kovář [-] , J. Novák [-] , K. Trantina [-] - P. Brož [-] , V. Ťupa [-] (67. T. Češka [-] ) , M. Suchopár [-] (76. J. Paseka [-] ) , D. Kukrál [-] , V. Homola [-] - A. Rakovan [-] (82. V. Fučík [-] ) -

TJ Osek B
L. Lízal [-] - J. Hájek [-] (59. M. Brabec [-] ) , J. Baloušek [-] , J. Hoch [-] , J. Hájek [-] (46. V. Ježek [-] ) , K. Maroušek [-] , D. Roubín [-] , F. Frček [-] , V. Uher [-] , Š. Šůs [-] (46. J. Diviš [-] ) , R. Kuneš [-] , R. Kuneš [-]

ŽK: 63. V. Homola , 66. M. Suchopár , 90. T. Češka - 17. V. Uher , 37. D. Roubín , 63. K. Maroušek , 75. J. Baloušek , 85. J. Hoch .
Hráči zápasu: P. Brož .
Místo: Bernartice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Přibyl Jan - POLÁK Jiří, NOVÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.