3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 14:00

15.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Protivín si z Větrov odvezl všechny body


Branky


40. J. Vojta , 55. J. Vojta (p.) , 64. L. Ruczkowski
0

Souboj dvou týmů z opačných konců tabulky byl k vidění na protivínském hřišti, kde domácí fotbalisté přivítali celek Větrov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí uklidnila až vstřelená branka před koncem poločasu...

V roli jasného papírového favorita byl před začátkem utkání jednoznačně domácí Protivín, který se po spanilé jízdě podzimem zaslouženě vyhřívá na první příčce tabulky. Naproti tomu Větrovy se zabývají především záchranářskými boji. Do Protivína tedy přijížděli s tím, že mají spíše více, co získat, než ztratit a domácí zase určitě chtěli potvrdit svou roli favorita. V prvním poločase hosté svého soupeře velmi dobře napadali a snažili se mařit jeho akce už v samotném zárodku, což se jim povětšinou dařilo a domácí se nemohli dostat do hry. Nakonec se však protivínští přeci jen dokázali prosadit, když využili chyby hostujícího celku a zásluhou Jana Vojty šli pět minut před koncem prvního poločasu do jednobrankového vedení, které vydrželo až do poločasové přestávky.

Protivín si vítězství pojistil...

Ve druhé pětačtyřicetiminutovce už domácí začali předvádět svou klasickou hru, na kterou byli jejich fanoušci zvyklí takřka po celý podzim. Odměnou jim byla branka na 2:0, kterou měl na svědomí po deseti minutách hry znovu Jan Vojta, který se tak podruhé v zápase zapsal na střeleckou listinu. Tento gól nejspíše rozhodl o osudu celého utkání. Hosté mírně polevili v koncentraci, čehož v 64. minutě dokázal využít protivínský Ruczkowski a poslal svůj tým již do třígólového vedení. Větrovy se ještě dostaly do několika slibných příležitostí, ale žádnou z nich využít nedokázali a skóre zápasu se tak už neměnilo. Protivínská jízda stále pokračuje.



Ohlasy k zápasu


FK Protivín
Marek Hanus (brankář): Naše očekávání před startem soutěže byla velká, ale víme, že nebude jediný lehký zápas, protože v naší pozici soupeři nemají co ztratit a mohou hrát uvolněně. To se potvrdilo i v dnešním zápase. Ze začátku jsme se potýkali hlavně sami se sebou a s agresivním napadáním soupeře, takže jsme se těžko dostávali do hry. Uklidnila nás až branka J. Vojty 5 minut před přestávkou. Ve druhé půli jsme už hráli lépe a předváděli naši hru, byť i Větrovy měly šance, které jsme jim nabízeli našimi lehkovážnými chybami. Uhráli jsme tak další důležité body, které se ale nerodily lehce.

SK KAVAS Větrovy
Gabriel Kollárik (trenér): Do Protivína jsme jeli se snahou udržet co nejdéle stav 0:0, který by nám dával nějakou šanci na dobrý výsledek, ale moc jsme to nezvládli, když jsme po naší chybě prohrávali 1:0. Ale hru v prvním poločase bych zhodnotil tak, že byla na úrovni krajského přeboru. Domácí asi neměli tolik štěstí, ale my jsme hráli zodpovědně a důrazně, tak abychom je nepouštěli do nějakých výrazných šancí. Ale ve druhé půli jsme dostali celkem rychle druhý gól, který se už podepsal na našem soustředění, které trochu polevilo a to asi rozhodlo celé utkání. Za hru v prvním poločase bych určitě pochválil celý náš tým.



Sestavy


FK Protivín
M. Hanus [-] - L. Ruczkowski [-] , L. Hála [-] , J. Mikulenka [-] , V. Rothbauer [-] - O. Prášil [-] , Z. Vorel [-] (61. L. Veselý [-] ) , R. Vojta [-] - J. Vorel [-] (74. M. Zach [-] ) , J. Vojta [-] , J. Moravec [-]

SK KAVAS Větrovy
J. Kümmel [-] - P. Klejna [-] , T. Samec [-] , J. Řeháček [-] (87. Š. Melcr [-] ) , Z. Vodstrčil [-] , M. Jelínek [-] , R. Pfeifer [-] , A. Purman [-] , R. Trantýr [-] , P. Flachs [-] , J. Říha [-]

Hráči zápasu: O. Prášil , J. Vojta - T. Samec , Z. Vodstrčil .
Místo: Protivín. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šimšík Jan - JZUGRAFOV Svyatoslav, FORMÁNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.