2:2
(2:1)
37. M. Petr
77. M. Řezníček (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

28.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želeč si z Jankova veze cenný bod


Branky


20. V. Bürger , 29. T. Smékal - 37. M. Petr , 77. M. Řezníček (vl.)
0

28.kolo Ondrášovky krajského přeboru přineslo pro již jistého vítěze první jarní bodovou ztrátu v domácí Precis aréně. Jankovu nestačilo ani dvoubrankové vedení, přesto tým Ivo Čecha znovu neprohrál a šňůru zápasů bez prohry natáhl už na devatenáct! Bodovat v Jankově se povedlo jen Plané nad Lužnicí na podzim a nyní s prázdnou neodjela Želeč, jenž zahrála povedené střetnutí a po zásluze dokázala stáhnout dvoubrankové manko. K remíze 2:2 jí pomohl kuriózní vlastenec Jankova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jankov si vytvořil dvoubrankový náskok

Oba týmy postrádaly některé hráče. Domácím citelně chyběl nemocný kapitán David Maršán, hostům zase důrazný útočník Novotný. Želeč hraje na jaře dobře, boduje, v poklidu se zachránila a svojí formu předvedla i v Jankově, kde byla domácím více než vyrovnaným soupeřem.

Prvních dvacet minut tohoto duelu se hrálo povětšinou uprostřed pole bez výraznějšího vzruchu. Až v 19.minutě po Bočkově rohovém kopu hlavičkoval Martin Řezníček a řádně protáhl skákajícího Petra Hovorku v hostující brance. O minutu později ale Hovorka kapituloval. Po pravé straně zatáhl míč Václav Jirkovský, krásnou přihrávkou poslal balón před hostující branku a Vojtěch Bürger v pádu skóroval - 1:0. Jankov už v sezóně podal lepší výkony, po vstřelené brance se zatáhl, přenechal iniciativu Želči, přesto šel za chvíli do dvoubrankového vedení. V 29.minutě totiž vystihl rozehrávku soupeře Martin Řezníček, kolmicí vyslal Tomáše Smékala a ten si uměl poradit. Střelou levačkou propálil Hovorku a bylo to 2:0. Jenže hosté nic nevzdávali, hráli stále trpělivě a poměrně ofenzivně a v 37.minutě se dočkali snížení. Holubův centr zprava si našel ve vápně Martin Petr a hlavou se nemýlil - 2:1. V závěru poločasu si mohl vzít Jankov dvougólové vedení zpět, ale nejprve Fajtl a chvilku poté Smékal neměli správně seřízená mířidla.

 

Hosté se dočkaly vyrovnání

Ve druhém poločasu pokračovali hosté v dobrém výkonu, kdežto domácí se celkem trápili. V 54.minutě pálil hezky Petr Janošík, ale branku těsně minul. Vzápětí to zkoušel z dvaceti metrů David Pavličko, ale našel pouze připraveného Komárka. Přestože měli hosté herně navrch, Pavličkovou střelou defakto jejich šance skončily. Jankovští dobře bránili a sami vyráželi k rychlým protiútokům. V 71.minutě pálil tvrdě Tomáš Smékal, ale také nepřesně. O minutu později po Bürgerově centru trefil z úhlu tyč Milan Boček a následnou dorážku v obrovské příležitosti poslal Tomáš Smékal nad branku. V 76.minutě po hezké kombinaci na levé straně vyslal povedenou střelu Řezníček, avšak Hovorka jí dokázal vyrazit. Přestože hosté hráli, ale nedařilo se jim ve finální části, dočkali se zadarmo vyrovnání. Martin Řezníček poslal malou domů, Janu Komárkovi míč při snaze odkopnout jej přeskočil nohu a byl z toho výstavní vlastenec - 2:2. Chválihodná byla reakce domácího obecenstva, které potleskem a povzbuzením dodalo mladému gólmanovi opětovné sebevědomí. Vrátit Jankovu vedení mohl sedm minut před koncem po Voráčkově centru Jan Šebelka, ale střelu poslal nad Hovorkovu branku. Jankov měl sice větší šance, ale za předvedený výkon si Želeč bod rozhodně zasloužila.



Ohlasy k zápasu


SK Jankov
Tomáš Bürger (sekretář klubu): V utkání jsme měli více šancí, ale remíza je spravedlivým vyústěním utkání. Želeč si bod z našeho hřiště zasloužila.




Sestavy


SK Jankov
J. Komárek [-] - V. Jirkovský [-] , F. Lošek [-] , M. Popelka [-] , J. Zajíc [-] - V. Bürger [-] , M. Řezníček [-] , L. Fajtl [-] (46. J. Šebelka [-] ) , M. Boček [-] - M. Rytíř [-] , T. Smékal [-] (73. L. Voráček [-] )

TJ Sokol Želeč
P. Hovorka [-] - V. Podroužek [-] , D. Pavličko [-] , J. Holub [-] , P. Janošík [-] , M. Petr [-] , O. Stránský [-] - M. Sokolt [-] (57. M. Šindelář [-] ) , M. Brůžek [-] , T. Kukučka [-] (87. P. Kubatý [-] ) , L. Kordina [-] -

ŽK: 65. T. Smékal - 7. M. Petr .
Místo: Jankov. Počet diváků: 88. Rozhodčí: Šafránek Petr - BABKA Ondřej, DUNOVSKÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.