1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

24.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešník vyhrál proti Rudolfovu a jde v tabulce výše


Branky


0

Olešník si doma v souboji dvou sousedů v tabulce poradil s Rudolfovem a v tabulce ho přeskočil. Prosadit se dokázal Luboš Červenka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Olešník se dostal v prvním poločase do vedení

Olešník vstupoval do utkání i s Lukášem Dudkem, který se vrátil po zlomenině nosu. Zdráv sice úplně není, ale jak řekl, tak udělal. „Budu chybět dvě kola a pak už chci hrát,“ řekl bezprostředně po svém zranění.

Jednalo se o souboj dvou celků, které se chtějí zapojit do hry o třetí místo, v tom má sice nespornou výhodu Soběslav, ale vláček za ní je velice početný a konkurenceschopný. Hosté se museli obejít bez distancovaného kapitána Novotného, s páskou tak vyběhl zkušený Jiří Hrbáč.

Od prvních minut se hrál fotbal té vyšší krajské úrovně, oba týmy se snažily hrát pěknou hru a oko diváka muselo ocenit oba aktéry. Ve 35. minutě zahrávali hosté roh, po skrumáži těl před vápnem přišla ztráta, rychlý brejk, který vyvezl Dudek, přihrál do ulice sprintujícímu Červenkovi, který chytrým obloučkem překonal brankáře Brůhu.

Domácí měli ke konci poločasu ještě jednu šanci na vstřelení gólu, ale Šímův pokus skončil pouze na břevně.

 

Jirkal udržel nulu a byl hlavním strůjcem vítězství

Ve druhém poločase byli aktivnější svěřenci trenéra Oty Matouše, kteří začali přitápět v kotli Miroslava Jirkala a mladý brankář se musel co ohánět.

V nastaveném čase předvedl nejdůležitější zákrok dne. Pouzar zahrával přímý kop, což je disciplína, ve které je tento hráč asi nejlepší v soutěži. Balon kopl opět skvěle, ale Jirkal se natáhl až k tyči, vyrazil a poradil si i s následnou dorážkou.

Zápasu by možná více slušela remíza, ale šťastnější nakonec byli domácí.

 

Rudolfov čeká příští týden další důležité utkání na domácím hřišti proti Soběslavi. Utká se tak nejlepší domácí tým proti nejlepšímu celku na hřištích soupeřů. Olešník zajíždí na Hlubokou, kde bude chtít vyhrát a dostat se tak před svého soupeře.



Ohlasy k zápasu


FK Olešník
Lukáš Dudek (hráč): Čekal nás zápas s Rudolfovem, který jsme chtěli vyhrát a dostat se v tabulce před svého soupeře. První poločas jsme byli lepším týmem, ale trápíme se ve finální fázi, kdy místo střely volíme přihrávku navíc nebo chceme vymýšlet zbytečnou nadstavbu. I přesto jsem šli do vedení, když jsme využili rychlý brejk po rohu Rudolfova. Před odchodem do šaten měl na noze druhý gól Šíma, ale míč napálil z hranice penalty do břevna. I vstup do druhé půle patřil nám, ale moji šanci vytáhl kopačkou Brůha, takže mu prospělo, že si vzal tentokrát kopačky o dvě čísla větší (smích). Pak jsme ovšem přestali hráč, na vlastní půlce jsme vymýšleli nesmyslné přihrávky a Rudolfov nás začal přehrávat. Totálně jsme vypadli ze zápasu a o výsledek se strachovali do poslední minutu. Naštěstí máme v brance Míru Jirkala a hlavně jeho zásluhou jsme udrželi těsné vedení 1:0.

SK Rudolfov
Jiří Hrbáč (hráč): Bylo vidět, že obě mužstva vyznávají kombinační hru, hrál se rychlý kombinační fotbal. Domácí byli první poločas nebezpečnější, ve druhé půli jsme si šance vypracovali i my, bohužel jsme je však nedokázali proměnit. Pro nás je to škoda, remíza by byla zasloužená, ale gratuluji Olešníku ke třem bodům.



Sestavy


FK Olešník
M. Jirkal [-] - M. Nýdl [-] , J. Fořter [-] , M. Šíma [-] , J. Hála [-] , D. Heller [-] - R. Chlumecký [-] , L. Červenka [-] , P. Jirkovský [-] - L. Dudek [-] (86. M. Tressl [-] ) , Z. Rys [-] (75. P. Stejskal [-] )

SK Rudolfov
O. Brůha [-] - R. Tyrpák [-] , M. Pomeje [-] , O. Hajný [-] - R. Pouzar [-] , D. Ryneš [-] , Š. Prokeš [-] , J. Hrbáč [-] , P. Čmelík [-] - V. Baščevan [-] (66. V. Dvořák [-] ) , J. Sukdol [-]

ŽK: 31. J. Hála , 66. Z. Rys , 87. M. Nýdl , 88. R. Chlumecký - 13. M. Pomeje , 44. D. Ryneš .
Místo: Olešník. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Tupý Petr - HERZOG Radek, TŮMA Vítězslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.