Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

24.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběslav deklasovala Osek 6:0!


Branky


0

Šlágr kola mezi třetím a čtvrtým týmem tabulky skončil nečekaným debaklem. Soběslavský Spartak svého protivníka naprosto zesměšnil a nadělil mu na cestu šest gólů! Hattrickem se blýskl Tomáš Mazouch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý první poločas ze strany Soběslavi

Šlágr kola mezi třetím a čtvrtým týmem tabulky sliboval vyrovnaný a bojovný zápas. Předzápasové prognózy se však příliš nenaplnily, jelikož domácí Soběslav svého soupeře rozebrala do posledních součástek.

Soběslav měla problémy se skládáním sestavy. V bráně se objevil Hnilička, místo pravidelné jedničky Kuníka. V základní sestavě se objevil i Jiří Šmídmajer, jenž v jarní části nastupuje spíše sporadicky.

Soběslav od prvních minut ovládala hru, ale ve 12. minutě se do obrovské šance dostal nejlepší střelec Oseku Vladimír Uher. Jeho záměr však skvěle vychytal Hnilička.

Ve 21. minutě se poprvé měnilo skóre. Tomáš Mazouch dostal krásný balón za obranu a s ledovým klidem obstřelil brankáře Oseku.

Ve 31. minutě se tentýž hráč dokázal prosadit z penalty a měl velmi dobře našlápnuto k hattricku. O šest minut později se připomněl Jiří Šmídmajer. „Jirka se zodpovědně věnuje rodině což všichni chápeme, věděli jsme že jaro pro něho nebude fotbal na prvním místě, ale on kdykoli může tak odevzdá na hřišti maximum. Ještě o něm na jaře určitě uslyšíme,“ řekl o svém spoluhráči v rozhovoru Martin Dvořák. A věděl, o čem mluví. Právě tento hráč zvýšil na rozdíl tří branek a dodal tak svým spoluhráčům klid do druhé části.

 

Kanonáda pokračovala i ve druhé části

Do druhého poločasu se nastupovalo v jasně daných rolích. Osek naprosto odevzdal hru Soběslavi a vypadalo to spíš na hozený ručník, než na souboj o třetí flek.

Spartak dokázal zvýšit gólem Dvořáka, který se opět připomněl v útočné spolupráci se Šmídmajerem. V 84. minutě si mohli domácí fanoušci zazpívat: „Pátá, právě teď odbila.“ Střelcem polokulaté branky se stal střídající Lukáš Hromada, jeden z rodu Hromadů hrajících v soběslavském dresu.

V 90. minutě klepl poslední hřebíček do osecké rakve Tomáš Mazouch, jenž dovršil hattrick.

 

Soběslav předvedla skvělý výkon a svého soupeře trestala z produktivity. Osek se potřebuje do příštího týdne z vysoké prohry oklepat. Čeká je totiž Veselí, které odehrálo vcelku vydařenou partii s Katovicemi. Soběslav svou formu pojede potvrzovat na hřiště Rudolfova, kde v letošní sezóně ještě nikdo nevyhrál.



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Soběslav
Jan Boháč (hráč): Měli jsme velké problémy se skládáním sestavy a musím říct, že kdyby nás nebylo snad tak málo, tak radši nehraju. Mám stále šrámy z minulých kol a ne a ne se z toho dostat. Teď budu opět do čtvrtka trpět a v sobotu nanovo (smích). Zápas s Osekem jsme ale zvládli na jedničku a výhry si moc ceníme.

TJ Osek
Martin Carda (hráč): V Soběslavi jsme totálně propadli. Ne tak moc herně, jako výsledkově, protože výsledek opravdu neodpovídá tomu, co se dělo na hřišti. Snad jsme si vybrali svů zápas "blbec" a doma s Veselím se opět naladíme na vítěznou vlnu.



Sestavy


FK Spartak Soběslav
J. Hnilička [-] - D. Maršík [-] (81. J. Polišenský [-] ) , M. Hromada [-] , J. Boháč [-] , K. Chotovinský [-] , L. Podráský [-] - M. Mazouch [-] , V. Žalda [-] , T. Mazouch [-] - J. Šmídmajer [-] (75. L. Hromada [-] ) , M. Dvořák [-] (81. K. Pazdera [-] )

TJ Osek
T. Hřebejk [-] - M. Carda [-] (74. I. Hanák [-] ) , R. Kuneš [-] , K. Maroušek [-] (53. J. Hoch [-] ) , M. Krejčí [-] - S. Hosnedl [-] , L. Blažečka [-] , J. Mráz [-] , J. Schánělec [-] - V. Uher [-] , M. Kroupa [-] (78. D. Roubín [-] )

ŽK: 16. D. Maršík , 45. K. Chotovinský - 30. J. Mráz , 90. T. Hřebejk .
Místo: Soběslav. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Sebera Filip - VYCHODIL Tomáš, KOTALÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.